DESPRE NOI

Cu toţii ne dorim şi ne achiziţionăm telefoane cât mai performante şi care să ne reprezinte cât mai bine. Posesorii unor telefoane de ultimă generaţie, high end, sau premium se pot confrunta cu diverse probleme tehnice, dar pentru că ştiu valoarea acestor telefoane si pentru că ţin la ele, încearcă să rezolve neajunsurile apărute cât mai repede şi mai trainic.
Exact din aceaste nevoi a luat fiinţă şi service-ul nostru GSM.
Ne face plăcere să ajutăm cei mai pretenţioşi clienţi pentru că ştim ce importanţă au telefoanele pe care le utilizează şi ce înseamnă să nu îţi poţi folosi telefonul aşa cum doreşti, oricând doreşti.
Pentru că avem o echipă ultraspecializată şi un laborator dotat la cerinţele zilei, oferim servicii de cea mai buna calitate pentru telefoanele cele mai pretenţioase şi mai valoroase de pe piaţă, cu precădere terminale iPhone si Galaxy cu cea mai înaltă tehnologie.
Serviciile noastre asigură o diagnoză rapidă, serioasă, profesionistă, dar mai ales sinceră. Intotdeauna vom recomanda soluţia cea mai bună pentru rezolvarea optimă a problemei telefonului la care ţineţi.

Soluţiile pe care le oferim sunt cele mai performante şi asigură îndepărtarea defecţiunilor cele mai complexe, hardware sau software sau de orice alta natură.

Noi nu facem rabat de la calitate.

Noi nu cârpim, noi reparăm la standardele cele mai înalte.

Rezolvăm cele mai pretenţioase cerinţe, fiecare intervenţie fiind tratată ca o provocare indiferent de gradul de dificultate.

TOP