×

Coș

Service Apple iPhone Bucureşti

 

Service-Centre oferă reparații pentru modelele iPhone într-unul dintre cele mai profesioniste centre de reparații din București. Pentru soluționarea problemelor avem unul dintre cei mai buni tehnicieni de pe piata cu o experiență în domeniu de peste 10 ani. Indiferent de model smartphone-urile Iphone au avut un mare succes la public, însă trebuie să recunoaștem cu toții că până la urmă sunt și ele niște telefoane care pot avea diverse defecțiuni tehnice la nivel de soft, hard sau din vina utilizatorului ( sticla spartă, display spart etc ).

Serviciile oferite de echipa Service Centre se pot compara cu serviciile oferite de un service Apple iPhone autorizat. La noi gasiti cel mai bun raport calitate-pret!

Deci ai un Apple iPhone 6, un Apple iPhone 5s, 5c, 5 sau Apple iPhone 4s, 4 defect?

Te asteptam la service Apple iPhone unde tehnicienii nostri te pot ajuta cu urmatoarele : inlocuire display, inlocuire baterie, inlocuire casca, inlocuire speaker, inlocuire camera, inlocuire geam protectie camera iPhone 6, inlocuire senzor proximitate, inlocuire butoane volum, inlocuire mufa de incarcare, inlocuire buton ON/OFF, curatare contact lichid, inlocuire carcasa, inlocuire sticla spate iPhone 5 si iPhone 5S si nu in ultimul rand reparatii pe placa de baza: inlocuire cipde incarcare, cip Wifi, cip audio, cip touchscreen, cip giroscopic, etc. In urmatoarele poze veti putea gasi cateva dintre reparatiile noastre.

Oferim garanţie 90 de zile pentru orice service Apple iPhone, iar diagnosticarea este GRATUITA!

De asemenea, îndreptăm şi defecţiunile de la iPod Touch 2, 3, 4, iPad Mini, iPad Air, iPad 3, sau iPad 4.

Oferim service profesional pentru modelele Apple iPhone, vino la Service Centre, pe Calea Victoriei 91-93 sau sună la 0766 83 94 30!

Mai jos puteți regăsi o parte din reparațiile pe care le efectuam.

Dacă nu iți mai funcționează touchscreen-ul din placa de baza, noi te putem ajuta!

Semnal intermitent sau chiar deloc? Noi te putem ajuta!

Dacă nu iți mai funcționează touchscreen-ul din placa de baza, noi te putem ajuta!

Semnal intermitent sau chiar deloc? Noi te putem ajuta!

TOP