Service Apple iPhone

Indiferent de modelul tău de iPhone, echipa Service Centre repară defecțiunile acestuia. Tehnicienii noștri au o vastă experiență în domeniu, astfel că găsesc cu ușurință soluții la diverse probleme legate de soft, hard sau de aspectul telefonului precum carcasă sau display sparte.

Indiferent de natura problemei, echipa noastră îți oferă cele mai eficiente alternative din punct de vedere al raportului calitate - preț. În funcție de complexitatea problemei, ne asigurăm că o remediem în cel mai scurt timp posibil.

Fie că deții un Apple iPhone 6, iPhone 6S/7/8 sau chiar un iPhone X care nu mai funcționează corespunzător, te așteptăm oricând la service-ul nostru pentru a remedia defecțiunile. Specialiștii noștri sunt pregătiți să te ajute cu:înlocuire display, baterie, cască, speaker, cameră, geam protecție cameră iPhone 6, senzor proximitate, butoane volum, mufă de încărcare, buton ON sau OFF, carcasă; curățare contact lichid;reparații pe placa de bază: înlocuire cip încărcare, cip WiFi, cip audio, cip touchscreen, cip giroscopic și altele.

Toate reparațiile de telefoane sunt în garanție timp de 90 de zile!

Ne ocupăm și de rezolvarea defecțiunilor la tabletele iPad Mini, iPad Air, iPad Air 2 sau iPad Pro.

Scapă de grija defecțiunilor la telefonul sau tableta ta Apple! Te așteptăm la sediul nostru din București, pe Calea Victoriei nr. 91-93.

Contactează-ne la numărul de telefon 0766839430 sau folosind formularul de pe pagina de contact pentru mai multe detalii!

Mai jos puteți regăsi o parte din reparațiile pe care le efectuam.

Dacă nu iți mai funcționează touchscreen-ul din placa de baza, noi te putem ajuta!

Semnal intermitent sau chiar deloc? Noi te putem ajuta!

Dacă nu iți mai funcționează touchscreen-ul din placa de baza, noi te putem ajuta!

Semnal intermitent sau chiar deloc? Noi te putem ajuta!

TOP