Service telefoane Samsung.

Ce ne-am face fără smartphone? Probabil cu greu îți imaginezi viața fără telefonul tău Samsung. Știm că nu este ușor să te desparți de el, chiar și pentru o zi și nu este deloc plăcut să nu funcționeze corespunzător. De aceea, pentru orice problemă, acum ai un service telefoane Samsung pe care te poți baza.

 

Care este cel mai important lucru pentru tine, când vine vorba de telefonul tău? Să funcționeze bine în orice moment, să nu se descarce prea repede bateria, să aibă semnal și să nu te împiedice nimic să îl folosești oricând dorești. Ca să scapi de aceste griji, specialiștii noștri în reparații telefoane Samsung sunt aici să te ajute.

 

Indiferent de modelul tău de smartphone Samsung, de la cele mai vechi la cele mai noi, dacă îl aduci la service-ul nostru, găsim mereu o soluție eficientă pentru orice defecțiune. Pentru noi, orice dispozitiv, de la telefon la tabletă, nu are secrete.

 

De la display-uri sparte, probleme cu placa de bază, de memorie, cu touchscreen sau carcasa, până la probleme de software de orice fel, niciuna nu rămâne nerezolvată dacă îți aduci telefonul în service-ul nostru din București, pe Calea Victoriei 91-93.

 

Service telefoane Samsung: remediem orice defecțiune în timp record

 

Vino cu telefonul tău Samsung la noi și îi facem o diagnosticare gratuită, în urma căreia vei ști exact prețul și durata lucrărilor de reparație. Practicăm prețuri corecte întotdeauna și suntem transparenți în privința lucrărilor noastre de reparație.

 

Dintre lucrările noastre de reparații telefoane Samsung, menționăm:

    • Înlocuire componente: display, touchscreen, geam, LCD, carcasă, microfon, căști, difuzor, cameră foto, acumulator etc.
    • Instalări software, upgrade-uri și rescriere sistem de operare, configurare Android, recuperări date, back-up.

 

  • Înlocuire chipuri.

 

  • Reparații butoane de volum sau de blocare.
  • Remediere probleme semnal - WiFi, date mobile, Bluetooth.
  • Remedierea altor probleme precum: defecțiuni la placa de bază, telefon intrat la apă, telefon blocat, mufe de conectare sau alimentare defecte, daune fizice de orice natură.

 

Misiunea noastră este să îți returnăm telefonul cu un aspect impecabil, complet funcțional, fără să îți mai creeze probleme pe termen lung. Folosim piese originale și de ultimă generație, având în stoc piese pentru majoritatea modelelor de telefoane.

 

Astfel, orice reparație la telefonul tău va fi realizată în timp record, la prețuri competitive, fără să fie nevoie să aștepți zile întregi pentru a comanda piese de la producător. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt; vizitează-ne și te vei convinge!

 

Suntem de partea ta. De aceea, lucrările noastre de reparații telefoane Samsung au garanție de 90 de zile. Ținem la datele tale personale, de aceea le păstrăm confidențialitatea și le recuperăm în cazul defecțiunilor de hardware.

 

Orice defecțiune ar avea telefonul tău, te așteptăm să ne vizitezi la Centrul de Reparații Telefoane Mobile din București, pe Calea Victoriei nr. 91-93. În cel mai scurt timp, dispozitivul tău va fi ca nou.

 

Efectuăm reparații pentru orice model de telefon în București: Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S8 și S8+, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S5 mini, Samsung Galaxy A3 2016, Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy S9 Plus etc.

 

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre soluțiile noastre de service telefoane Samsung sau sună-ne la 0766839430.

TOP