×

Coș

Service si reparatii telefoane SAMSUNG

Fără nicio îndoială putem spune că Samsung a cunoscut în ultimii ani cea mai spectaculoasă vânzare la terminalele sale Smart. Toată lumea vrea o tabletă Samsung, un televizor Samsung, un Galaxy S măcar, fără să mai vorbim de surprinzătoarele Note.

Şi din ce în ce mai mulţi utilizatori folosesc Samsung.

 

Din fericire, pentru orice fel de problemă legată de Smartphone-urile Samsung, acum există Centrul de Reparaţii Telefoane Mobile din Bucureşti,  situat pe Calea Victoriei 91-93.

 

Pentru noi, orice device Samsung, de la telefoane la tablete, nu au secrete. Facem upgrade, resoftări, îndreptăm bug-uri de software sau de hardware în cel mai scurt timp posibil, eficient şi profesionist, iar preţurile sunt cele mai corecte din piaţă.

 

Ai o problemă cu un Samsung S 6 Edge Plus? Vino la Centrul de  Reparaţii Telefoane Mobile din Bucureşti,  pe Calea Victoriei 91-93, sau sună la 0766 83 94 30 şi necazurile tale vor lua sfârşit. Vei avea din nou un terminal performant, curat ca lacrima şi care va funcţiona în cei mai buni parametri posibili.

 

Folosim piese originale şi tehnologie de ultimă oră. La noi orice defecţiune Samsung se va remedia într-un timp record, la un preţ foarte bun pentru clientul nostru. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, viziteză-ne.

Alege cea mai profesionistă echipă GSM, cea a Centrului de  Reparaţii Telefoane Mobile din Bucureşti. 

Vino în Calea Victoriei 91-93 sau sună la 0766 83 94 30, adevăraţii specialişti au soluţii pentru orice problemă!

Un exemplu:

Ai spart geamul protector al telefonului Samsung Galaxy? Orice model ai avea, oferim preturi competitive pentru reparaţia telefonului tău. Display-ul Samsung este asamblat compact, geamul, touchscreen-ul sau LCD-ul fiind inseparabile. Sunt cazuri în care deşi geamul protector este spart, putem separa această componentă de restul touchscreen-ului şi a LCD-ului. Înlocuirea presupune multă îndemanare şi trebuie făcută doar de către profesionişti.

 

Putem înlocui sticla protectoare pentru o gama mare de terminale Samsung Galaxy. Dintre ele amintim Samsung Galaxy S3(i9300), Galaxy S3 Neo,  Galaxy S4(i9505, i9515, i9500), Galaxy S3 Mini, S4 Mini, Galaxy Note 1 (N7000), Note 2(N7100), Galaxy S5, S 6 etc.

Vino la Centrul de  Reparaţii Telefoane Mobile din Bucureşti,  pe Calea Victoriei 91-93, sau sună la 0766 83 94 30.

TOP