0 items - lei0.00 0

De ce aplicatiile mele de pe Android nu functioneaza?

De ce aplicațiile din Android nu mai funcționează?
Astazi mai multi utilizatori de Android au intampinat aceasta problema. Aplicatiile cele mai folosite precum Gmail, Yahoo Mail si browserul Google se inchideau bruc sau se blocau, problema afectand in special proprietarii de smartphone-uri Samsung Galaxy.

Problema a fost detectata la sistemul Android WebView. Sistemul WebView utilizeaza aplicatiile pentru a afisa continutul web, cum ar fi browserele web in aplicatie si este preinstalat in toate telefoanele Android.

Google a declarat astazi ca este constient de aceasta problema si lucreaza la o solutie.

Conform Android Central, dezinstalarea actualizărilor din Sistemul WebView ar trebui să rezolve problema. Puteti face acest lucru cautandu-l an Magazin Play si selectând „dezinstalare”, care ar trebui să rezolve problema.

Dacă din anumite motive optiunea nu este disponibila, utilizatorii pot efectua aceeasi actiune in „setarile dispozitivului”.

Utilizatorii dispozitivelor Samsung Galaxy pot accesa Setari> Aplicatii> Sistem Android WebView, apoi fac clic pe meniul cu trei puncte din partea de sus a paginii si selecteaza dezinstalari actualizate, apoi confirma, inainte de a reporni dispozitivul.

Aceasta remediere se poate folosi pe orice alt smartphone Android.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că utilizatorii ar trebui să dezinstaleze DOAR actualizările.

Oficialitatiile au spus: „Suntem conștienți de problema cu WebView, care a cauzat blocarea unor aplicatii pe Android pentru unii utilizatori. „Lucram in prezent pentru validarea completa a domeniului de aplicare si o solutie este în curs.”

Compania a recomandat utilizarea interfetei desktop pana la rezolvarea problemelor.

Leave a comment

Suna acum!