Loading ...

Service-Centre, un service potrivit nevoilor tale!

Nu cârpim, noi reparăm!

service-centre-bucuresti 

Povestea noastă a început atunci când un puști de 14 ani a descoperit plăcerea de a afla secretele din spatele fiecărui device. A continuat apoi în diferinte centre de formare și s-a concretizat câțiva ani mai târziu într-un service potrivit nevoilor tale.

Situat pe Calea Victoriei 91-93, Service – Centre pune la dispoziția cliențiilor servicii de calitate la prețuri avantajoase, încă din 2014.  Tehnicieni cu experiență de peste 14 ani s-au alăturat în timp service-ului nostru. Aliniați acelorași principii, am creat o echipă dinamică, gata să trateze cu profesionalism fiecare situație pe care o întâmpină.

Atuul nostru ? Pasiunea pentru rezolvarea rapidă și eficientă a problemelor cu care se confruntă telefonul sau tableta ta. Ai un terminal Galaxy, Apple, Huawei, Nokia sau HTC? Ori deții orice altă marcă de device  modern ce necesită reparații? Perfect! Noi suntem pregătiți să le aflăm problemele și să le redăm funcționalitatea inițială. 

Experiența în domeniu ne-a adus în fața câtorva realități pe care le-am transformat în principii sănătoase de lucru. Importat atât pentru noi, cât și pentru clienții noștrii este ca fiecare reparație să dureze cât mai puțin, să fie făcută bine și să reziste cât mai mult.

Tocmai de aceea, la noi, majoritatea reparațiilor durează cel mult 30 de minute, se realizează folosind materiale de calitate și beneficiază de garanție începând cu 90 de zile. Dispunem de tehnologie modernă și colaborăm doar cu furnizori atestați. 

Nu ne aliniem principiilor de tipul: merge și așa! Nu cârpim, noi reparăm! Pasiunea noastră pentru profesionalism, garantează reparații de calitate. Contactează-ne cu încredere!

 

Newsletter signup

Book an Engineer

Collection Day
Computer / Laptop

Brand

Operating System

First name

Last name

Email address

Contact phone number

Address

City

Special requests

Make an Appointment