Loading ...

Inlocuire display iPhone 6S

Ai nevoie de inlocuire display iPhone 6s ? Ai venit in locul potrivit!

iPhone 6s

Noi oferim

  • Garantie incepand de la 90 de zile 
  • Inlocuire Display iPhone 6s in doar 30 de minute 
  • Preturi avantajoase 
  • Înlocuire display iPhone 6s original swap: 400 lei
  • Înlocuire display compatibil: 300 lei
  • Înlocuire sticlă: 250 lei

Stim cat de important este pentru tine telefonul mobi si pastrarea lui in conditii optime de functionare, cat mai mult timp. Fie ca ai ales acest model pentru inovatia 3D Touch, pentru procesorul mai bun sau pentru carcasa mai rezistenta, bine ai facut.

Iphone 6S este int-adevar un telefon potrivit pentru majoritatea nevoilor utilizatorilor.

Din pacate, insa, accidente se pot intampla tot timp, cel mai frecvent dintre ele fiind distrugerea display-ului.

Din fericire noi oferim inlocuire display, rapid si eficient. Folosim doar piese de calitate din stocuri proprii. Colaboram doar cu furnizori certificati, de aceea garantam durabilitatea reparatiilor noastre.

Cum stii ca telefonul tau are nevoie de un nou display ?

Daca apar linii sau pete pe display-ul telefonului tau, daca ecranul este spart sau zgariat, sau luminozitatea este slaba iar culorile nu mai sunt la fel de intense, este cazul sa iei in considerare o inlocuire de display.

Culoarea alba pe intreg ecranul, petele, sectiuni de ecran neafisate, touch-ul nu raspunde comenzilor, display-ul nu se blocheaza dupa incheierea unui apel sau ramane activ dupa acceptarea unui apel – sunt alte cateva motive pentru care ar trebui sa aplezi la specialisti.

Ecranul(display) Iphone 6s este o componenta a telefonului formata din trei parti: Sticla tactila, cadrul intermediar si ecranul LCD. Daca una dintre aceste trei piese necesita reparatii, intreg displayul trebuie inlocuit.

Ce sa faci daca iPhone 6s iti da semnalele prezentate mai sus?

Contacteaza-ne si programeaza o intalnire cu unul dintre tehnicienii nostri. Noi oferim solutia potrivita, rapid, eficient, durabil.

In cazul in care ai un Iphone 6 si sticla acestuia este sparta, afla tot ce trebuie sa stii despre inlocuirea acesteia, de aici.

Iphone 6S – vechi la exterior, nou la interior

Daca ai avut deja modelul precendet, Iphone 6, acest terminal Apple nu ti se va parea diferit din punct de vedere estetic. Cel putin la prima vedere. Iphone 6S este cu doar 0.2mm mai gros decat predecesorul sau, insa este, sesizabil, mai greu.

Ce l-a facut pe Iphone 6S un telefon cu adevarat frumos este interiorul. Acesta vine cu o inovatie, inafara procesorului si a sistemului de operare – acest tip de schimbare este clasica pentru Apple. Iphone 6S se bucura de tehnologia 3D Touch – care detecteaza presiunea la utilizare si ofera o experienta personalizata in functie de aceasta.

Cum spuneam mai sus, din punct de vedere tehnic acest terminal se bucura de un procesor dual core A9, cu o frecventa de 1.84 GHz, 2GB RAM si sistem de operare iOS 9 – inovatie care era, oarecum, previzibila.

O noutate mult asteptata de fanii Apple, este camera foto.

Iphone 6S are, asadar o camera principala de 12 Mp, care face experienta foto-video pe un iphone sa fie cu adevarat o placere.

Aceasat camera foto se descura bine chiar si in coditii de luminozitate scazuta. In plus beneficiaza si de un artificiu cel putin interesant – Live Photos – aceasata functie inregistreaza un scurt video de fiecare data cand faci o fotografie.

Fani declarati Iphone, intelegem interesul pentru fiecare model si dorinta de a-l pastra in conditii cat mai bune de functionare.

Echipa noastra ofera o gama variata de reparatii pentru acest tip de telefon. De la inlocuire display si pana la probleme ce tin de soft, tehnicienii nostri experimentati, sunt gata sa te ajute oricand.

Fii bun cu telefonul tau si programeaza-l la service-ul nostru! Ne gasesti pe Calea Victoriei 91-93 si la telefon 0766 83 94 30.

Newsletter signup

Book an Engineer

Collection Day
Computer / Laptop

Brand

Operating System

First name

Last name

Email address

Contact phone number

Address

City

Special requests

Make an Appointment