Loading ...

Înlocuire display iPhone 8

Display iPhone 8 Plus

Înlocuire Display iPhone 8 în doar 30 de minute⏱️ 

Garantie incepand de la 90 de zile

Prețuri avantajoase️ 

  • Înlocuire display iPhone 8 original swap: 500 lei
  • Înlocuire display compatibil: 300 lei
  • Înlocuire sticlă: 300 lei

Iphone-ul tau iti creaza tot mai multe dificultati in ultima vreme si nu stii daca e doar suprasolicitat, sau are probleme serioase?

Petele pe display-ul telefonului tau, liniile sau culoarea alba pe intreg ecranulsunt semne clare ca acesta trebuie inlocuit.

Cum pentru orice problema exista cel putin doua solutii, si inlocuirea display-ului se poate face in doua moduri:

  • Fie folosind un display origional refurbished.
  • Fie folosind unul compatibil,
Din fericire, noi utilizam doar produse de calitatedin stocurile proprii, astfel incat timpul de asteptare este mult mai scurt.

Ecranul(display) Iphone 8 este o componenta a telefonului formata din trei parti: Sticla tactila, cadrul intermediar si ecranul LCD. Daca una dintre aceste trei piese necesita reparatii, intreg displayul trebuie inlocuit.

Am pregatit, asadar, o lista cu cele mai frecvente semnale pe care teleofnul tau le da atunci cand display-ul trebuie inlocuit, ca sa stii cand e cazul sa apelezi la specialisti:

–        Apar linii pe display;

–        Sectiuni ale acestuia nu sunt afisate;

–        E spart sau zgariat;

–        Ecranul are luminozitate slaba, sau deloc;

–        Displayul nu se blocheaza dupa acceptarea unui apel;

–        Displayul se blocheaza dupa incheierea unui apel;

–        Culorile nu mai sunt la fel de puternice;

–        Ecranul tactil nu raspunde la comenzi;

–        Ecranul tactil raspunde doar la anumite comenzi, sau functioneaza de la sine.

–        Displayul este alb complet.

Daca si tu intampini problemele de mai sus,înlocuirea display-ului iPhone 8 va trebui efectuată! contacteaza-ne!📞 0766839430

In cazul in care ai un Iphone 8 si sticla acestuia este sparta, afla tot ce trebuie sa stii despre inlocuirea acesteia, de aici (hyperlink).

Iphone 8, bun si rau in acelasi timp.

Apreciat si criticat in de-o potriva, asa a fost Iphone 8 in primul sau an pe piata. Cu un design similar predecesorilor sai, noul model Iphone a starnit reactii pro si contra in randul fanilor Apple, in ceea ce priveste noul „artificiu”– carcasa de sticla.

Lasand la oparte aspectul exterior al telefonului, functionalitatile acestuia au fost cu adevarat inovatii. Incarcarea wireless, camera mai buna si rezistenta mai mare la apa si praf sunt doar cateva din imbunatatirile noului model Iphone.

Iphone 8 a pastrat Retina HD Display a modelului Iphone 7, dar a adaugat in plus tehnologia Tru Tone care permite adaptarea ecranului in functie de lumina ambientala. Nivelul intervalului dinamic, contrastul si gama de culori au avut si ele parte de imbunatatiri. Camera foto a acestui terminal Apple este de 12 Mp si are autofocus si stabilizator, fiind capabila sa inregistreze vidoclipuri 4K.

Fani declarati Iphone, intelegem interesul pentru fiecare model si dorinta de a-l pastra in conditii cat mai bune de functionare.

Aparut in septembrie 2017 Iphone 8 a fost intens criticat  pentru durabilitatea lui – din cauza carcasei de sticla. Acest fapt a demontat afirmațiile companiei Apple, care, pe baza testelor inițiale declara ca Iphone 8 se bucură de “cea mai durabila carcasa folosita pentru un Iphone”. Deși controversat, Iphone 8 a înregistrat un numar de 8,5 milioane de bucati vandute.

Iphone 8 rămâne, din punctul nostru de vedere, un terminal Apple potrivit pentru iubitorii de fotografie. Din punct de vedere al reparatiilor, acest model este unul plin de provocări pe placul nostru.

Echipa noastra ofera o gama variata de reparatii pentru acest tip de telefon. De la inlocuire display iPhone 8 si pana la probleme ce tin de soft, tehnicienii nostri experimentati, sunt gata sa te ajute oricand.

Visit our store @service_centre.ro

Fii bun cu telefonul tau si programeaza-l la service-ul nostru! Ne gasesti pe Calea Victoriei 91-93 si la telefon 0766 83 94 30.

Newsletter signup

Book an Engineer

Collection Day
Computer / Laptop

Brand

Operating System

First name

Last name

Email address

Contact phone number

Address

City

Special requests

Make an Appointment