Selectează o Pagină

Inlocuire sticla iPhone 7 Plus

Înlocuire sticlă iPhone 7 Plus

Ai sticla spartă la iPhone 7 Plus? Te Putem ajuta!

 

Preț înlocuire Sticlă: 250 RON

[trx_sc_layouts layout=”1130″]

Schimbare sticla, geam iPhone 7 Plus

Un smartphone este un dispozitiv cu care trebuie sa fii extrem de grijuliu, pentru ca acesta poate suferi daune foarte mari atunci cand il scapi din mana. Pana in punctul in care o componenta interioara ar putea fi deteriorata permanent, iar schimbarea acesteia intr-un service de reparatii mobile ar deveni necesara. Principalele componente care pot suferi daune in aceasta situatie sunt ecranul, touchscreen-ul si sticla unui telefon. In cazul in care ecranul sau touchscreen-ul sufera daune in urma unui impact, telefonul devine inutilizabil, iar componentele trebuie inlocuite urgent intr-un service. In situatia in care geamul de sticla al telefonului este cel care a avut de suferit in urma impactului, atunci telefonul inca este utilizabil, insa nu arata bine din niciun punct de vedere, iar utilizarea acestuia devine si mai incomoda. Daca te afli pe aceasta pagina, inseamna ca ai nevoie urgent de o inlocuire sticla iPhone 7 Plus, iar noi suntem aici sa te ajutam in acest sens. Inlocuirea geamului de sticla dureaza doar 30 de minute, la cel mai bun pret de pe piata, iar in urma acestei operatiuni primesti o garantie de 90 de zile.

 

Despre iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus este un telefon mobil lansat in 2016, proiectat si dezvoltat de corporatia tech Apple Inc, fiind parte din cea de-a zecea generatie a gamei sale de telefoane mobile, iPhone. Este un dispozitiv de tip phablet (un smartphone de dimensiuni prea mari pentru un telefon mobil clasic si dimensiuni prea mici pentru a fi o tableta), cel de-al treilea din seria Plus, dupa iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus. De asemenea, este primul smartphone phablet al celor de la Apple ce nu contine un jack audio de 3.5mm, o schimbare pe care compania americana si-a asumat-o incepand cu seria de iPhone 7 si care a devenit, in timp, un trend pe piata de telefoane mobile. iPhone 7 Plus prezinta un ecran cu diagonala de 5.5 inch, cu o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli si rata de aspect de 16:9. Design-ul este similar cu cel al lui iPhone 6S Plus si iPhone 6 Plus inaintea acestuia, fiind acelasi design utilizat de Apple pentru modelele sale de iPhone pana la aparitia lui X. 

iPhone 7 Plus ruleaza din fabrica sistemul de operare iOS 10.0.1, acesta fiind upgradabil pana la versiunea iOS 14.1. Este alimentat de un procesor Apple A10 Fusion (16 nm), cu placa grafica PowerVR Series7XT Plus (six-core) si unitate de procesare Quad-core 2.34 GHz (2x Hurricane + 2x Zephyr). Telefonul are o baterie cu capacitatea de 2900 mAh, care poate rezista pana la 14 ore de utilizare intensiva si in jur de o zi jumatate de utilizare moderata. Are o camera cu doua senzori, ambii de 12 megapixeli, senzorul de adancime avand diafragma f./1.8, iar senzorul telephoto cu diafragma f./2.8; camera frontala are 7 megapixeli si diafragma f/2.2.

[trx_sc_layouts layout=”1148″]

Produse recomandate

[trx_sc_blogger type=”default” cat=”0″ orderby=”none” slider=”1″ title_style=”default” link_style=”default” count=”2″ columns=”2″ title=”Noutăți de pe blog”]