Email:
office@service-centre.ro
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Adresa:
Calea Victoriei 91-93
Telefon:
0766839430

Reparatii diverse iPhone in Bucuresti

Reparatiile iPhone sunt un subiect de interes pentru multe persoane din Bucuresti si nu numai. Fie ca este vorba de inlocuirea unui ecran spart sau de rezolvarea unor probleme tehnice, aceste interventii sunt necesare in momentul in care telefoanele noastre preferate au probleme. In acest articol, vom discuta despre serviciile de reparatii diverse iPhone din Bucuresti pe care le oferim.

Vezi lista de telefoane la care efectuam reparatii

Reparatii diverse iPhone in Bucuresti

 

Reparatii ecran iPhone

Unul dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntam cand vine vorba de telefoanele iPhone este ecranul spart. Indiferent de cat de atenti suntem sau cat de mult ne dorim sa evitam astfel de situatii, este posibil ca la un moment dat sa scapam telefonul si sa il spargem. Ecranul spart nu numai ca poate afecta estetica telefonului, dar poate fi si periculos pentru utilizatori, astfel incat este important sa rezolvam aceasta problema cat mai repede posibil.

Serviciile noastre de reparatii ecran iPhone sunt unele dintre cele mai rapide si mai eficiente din Bucuresti. Suntem specializati in inlocuirea sticlei, dar putem rezolva si alte probleme legate de ecranul telefonului, cum ar fi problemele cu touch-ul sau cu afisajul. De asemenea, oferim o garantie pentru toate interventiile noastre, astfel incat sa va puteti bucura de telefonul dumneavoastra fara grija.

Reparatii baterie iPhone

O alta problema comuna cu care ne confruntam atunci cand vine vorba de telefoanele iPhone este durata de viata a bateriei. In timp, bateria se poate degrada, ceea ce poate duce la probleme de incarcare sau la scurtarea duratei de viata a acesteia. Daca observati ca bateria telefonului dumneavoastra se descarca foarte repede sau ca nu se incarca la fel de repede ca inainte, este posibil sa aveti nevoie de o reparatie.

Serviciile noastre de reparatii baterie iPhone va pot ajuta sa va pastrati telefonul functional si sa prelungiti durata de viata a acestuia. Oferim inlocuirea bateriei iPhone la preturi accesibile, astfel incat sa puteti beneficia de un telefon functional fara a fi nevoie sa cheltuiti o avere.

Reparatii buton home iPhone

Butonul home de pe telefoanele iPhone poate fi o parte importanta a utilizarii acestora, dar poate deveni defect sau poate avea probleme de functionare in timp. In cazul in care butonul home nu functioneaza cum trebuie, este posibil sa intampinati dificultati in utilizarea telefonului.

Serviciile noastre de reparatii buton home iPhone va pot ajuta sa rezolvati aceasta problema in cel mai scurt timp posibil. Suntem specializati in inlocuirea butonului home si putem rezolva orice probleme de functionare a acestuia.

Cu toții am fost în situația în care telefonul nostru a avut nevoie de o reparație. Unele dintre cele mai frecvente probleme care apar la telefoane sunt ecranele sparte, bateriile care nu mai funcționează corespunzător și butoanele care nu mai răspund la apăsare. În cazul în care deții un iPhone și ai nevoie de o reparație, suntem aici pentru a te ajuta.

Suntem specializați în repararea diverselor modele de iPhone și oferim o gamă largă de servicii de reparații. Indiferent dacă ai nevoie de înlocuirea ecranului, de o reparație a butoanelor sau de înlocuirea bateriei, suntem pregătiți să te ajutăm.

Înlocuirea ecranului este una dintre cele mai frecvente reparații pentru iPhone-uri. Dacă ecranul tău s-a spart sau afișează pete negre sau linii, suntem aici pentru a te ajuta. Oferim reparații rapide și eficiente ale ecranelor de iPhone, iar serviciile noastre sunt la un preț accesibil.

Cere ofertă de preț

Completand acest formular sunteti de acord cu GDPR: Datele personale pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru a vă trimite oferta solicitată de preț. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și să nu distribuim sau să folosim aceste date în scopuri altele decât cele legate de cererea dvs.
BLOG

ARTICOLE RECENTE

Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?
Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?

În lumea accelerată a tehnologiei mobile, flagship-urile precum Samsung Galaxy ...

Vezi articol
Reparatii pe Placa de Baza
Reparatii pe Placa de Baza

Explorând secretele reparațiilor Plăcii de Bază: Navigând în inima device-ului ...

Vezi articol
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este ...

Vezi articol
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple

Apple Watch este cel mai popular și performant ceas inteligent ...

Vezi articol

Contacteaza-ne

Sună la 0766839430

office@service-centre.ro

Calea Victoriei 91-93

Despre noi

Echipa noastra

Termeni si conditii

GDPR

Servicii

Inlocuire sticla

Inlocuire Display

Inlocuire acumulator

copyright 2024 @ Service Centre