Loading ...

Reparatii iPhone

X, Xs, Xs Max, XR

Calea Victoriei 91-93

Folosești iPhone X? Înseamnă că te numeri printre admiratorii inovațiilor de calitate și știi să prețuiești avantajele pe care le aduce una dintre cele mai recente tehnologii Apple.

iPhone X marchează cea mai mare schimbare de design pe care a făcut-o Apple în ultimii ani, mai precis de la iPhone 6 încoace. Cu un ecran Super Amoled exemplar față de cele IPS folosite până acum și care ocupă 83% din suprafața frontală a telefonului, iPhone X a adus cu sine inovații importante pentru tot ce înseamnă astăzi un telefon inteligent. Însă chiar dacă pare că probleme unei reparații iPhone X ține de domeniul improbabilului, acest dispozitiv are și el limitele sale și poate necesita oricând o intervenție de specialitate.

Vrei sa iti repari iPhone X? Ai nimerit unde trebuie

Este drept că iPhone X este un telefon de referință pentru cei de la Apple și că beneficiază de multe inovații de calitate care îl transformă într-un dispozitiv performant, însă tocmai acest lucru este și cel care presupne o protecția sporită față de acest telefon prețios. Tocmai pentru că pentru cei mai mulți dintre noi telefonul a devenit parte integrantă din viața noastră, asigurând comunicarea deopotrivă cu cei dragi și cu întreaga lume, cu atât mai mult iPhone X va însemna mai mult decât un telefon. Adică un telefon deopotrivă performant, dar și extrem de important pentru utilizatorii săi. Din acest motiv Service Center îți oferă servicii specializate prin care să poți remedia problemele datorate accidentelor neprevăzute sau uzurii.

Prin intermediul serviciilor noastre specializate poți reda funcționalitatea telefonului tău iPhone X sau iPhone XS fără a te îngrijora în niciun fel nici vis a vis de rezultatele reparației, nici vis a vis de procesul în sine al acesteia. Specialiștii noștri îți oferă servicii de calitate deopotrivă în ceea ce privește remediere defecțiunilor punctuale survenite la smartphone-ul tău, dar și în ceea ce privește comunicarea de-a lungul întregului proces de reparare.

Odată ce vii cu telefonul la noi ne concentrăm toată atenția asupra problemei tale, examinând în detaliu dispozitivul pentru a evalua cât mai corect tipul de reparație de care are nevoie. După aceasta îți oferim o estimare de preț și de timp pe care o respectăm până la final pentru a te feri de orice surpriză neplăcută. În cee ce privește costul, acesta variază direct proporțional cu tipul defecțiunii și, implicit, cu complexitatea reparației, iar în ceea ce privește timpul, acest va fi, cu siguranță, cel mai scurt posibil.

Pe de o parte pentru că majoritate reparațiilor dureză sub 30 de minute, iar pe de alta pentru că înțelegem foarte bine cât este de important pentru tine telefonul tău, motiv pentru care nu te vom priva de el pentru mult timp. Din acest motiv, reparațiile iPhone X sau reparațiile iPhone XS pe care le executăm vor respecta nu numai nivelul de calitate presupus de acest gen de intervenții, dar și nevoia ta de a reintra cât mai repede în posesia propriului telefon.

Iar pentru a te asigura de seriozitatea și de calitatea serviciilor noastre îți oferim o garanție de 90 de zile pentru orice reperație, indiferent de natura ei sau de gradul de complexitate. Așa că oricare ar fi defecțiunea cu care te confrunți, Service Centre va fi locul ideal pentru a găsi soluția potrivită în cele mai avantajoase condiții pentru tine. Atât în ceea ce privește economia de timp și costul redus, dar, mai ales, în ceea ce privește calitatea reparației, în cele mai multe dintre cazuri folosind piese originale din stoc propriu. Tocmai pentru că avem experiență suficientă în acest domeniu și știm cum să ne pregătim din timp pentru toate problemele care pot apărea.

Asigurăm reparații și găsim soluțiile optime pentru toate problemele care pot apărea, de la cele mecanice până la cele de hardware sau soft. Te putem ajuta cu

  • inlocuirea display-ului,
  • inlocuirea acumulatorului
  • inlocuirea microfonului,
  • inlocuirea carcasei,
  • inlocuirea camerei
  • inlocuirea geamului de protecție
  • inlocuirea senzorilor de proximitate,
  • inlocuirea butoanelor de volum

Iar în cazul geamului spart sau a ansamblului carcasă+display+ touchscreen disfuncțional înlocuim toate componenetele cu unele noi.

În cazul problemelor de semnal, echipa noastră poate interveni atât în ceea ce privește WiFi-ul sau Bluetooth-ul pentru a remedia orice defecțiune. Și, la fel, și în ceea ce privește curățarea contactelor sau repararea defecțiunilor plăcii de bază sau a altor componente interne. Iar în cazul defecțiunilor de soft te putem ajuta cu instalări software, upgrade-uri, rescriere sistem de operare, configurare iOS, recuperări date, back-up. Orice problemă ai avea, de la telefon intrat la apă sau telefon blocat până la mufe de conectare sau alimentare defecte și orice alte fel de daune, service-ul nostru iPhone X/XS va găsi soluția potrivită.

Contactează-ne la sediul nostru din București, Calea Victoriei nr. 91-93 sau la numărul de telefon 0766839430. Iar pentru contact online, folosește formularul de pe pagina de contact și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

Înlocuire Display iPhone X

Newsletter signup

Book an Engineer

Collection Day
Computer / Laptop

Brand

Operating System

First name

Last name

Email address

Contact phone number

Address

City

Special requests

Make an Appointment