Email:
office@service-centre.ro
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Adresa:
Calea Victoriei 91-93
Telefon:
0766839430

Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Publicat de: Admin, Data: 12/04/2023, Categorie: Telefoane

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este posibil să întâmpini uneori probleme cu dispozitivele tale, cum ar fi ecranul spart sau bateria descărcată. În astfel de situații, este important să ai acces la servicii de reparații de încredere pentru a-ți aduce dispozitivele înapoi la funcționalitatea lor optimă. În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai populare servicii de reparații pentru iPhone și Apple Watch, cum ar fi înlocuirea ecranului și a sticlei iPhone, schimbarea bateriei iPhone și serviciile pentru Apple Watch.

Servicii oferite de Service Centre

Servicii de înlocuire a ecranului și a sticlei pentru iPhone

Unul dintre cele mai comune tipuri de reparații pentru iPhone este înlocuirea ecranului și a sticlei. Chiar și cele mai mici fisuri sau zgârieturi pe ecranul iPhone-ului tău pot afecta performanța dispozitivului și pot duce la probleme cu funcționarea sa.

Pentru a remedia aceste probleme, există numeroase servicii de reparații disponibile pentru înlocuirea ecranului și a sticlei iPhone-ului. Aceste servicii includ atât reparații fizice la sediul nostru, cât și la magazine de reparații terțe. În general, costul pentru aceste reparații variază în funcție de modelul iPhone-ului tău și de gradul de deteriorare a ecranului.

Schimbarea bateriei pentru iPhone

O altă problemă comună întâlnită de utilizatorii de iPhone este bateria descărcată sau care se închide în mod neașteptat. Acest lucru poate fi extrem de frustrant și poate afecta negativ experiența ta de utilizare a dispozitivului.

Pentru a rezolva această problemă, serviciile de reparații oferă schimbarea bateriei iPhone-ului tău. Deși poți schimba bateria și tu acasă, recomandăm să lași acest lucru în seama specialiștilor, pentru a te asigura că schimbarea se face în mod corespunzător și în siguranță.

Servicii de reparații pentru Apple Watch

Dacă deții un Apple Watch, este posibil să întâmpini probleme cu funcționalitatea dispozitivului. Din fericire, există numeroase servicii de reparații disponibile pentru Apple Watch, inclusiv reparații la sediul companiei Apple sau la magazine de reparații terțe.

Aceste servicii de reparații includ remedierea problemelor de conectivitate, înlocuirea benzii Apple Watch, repararea problemei de încărcare și multe altele. În general, costul pentru aceste servicii variază în funcție de modelul dispozitivului și de gradul de deteriorare.

Concluzie

Serviciile de reparații pentru iPhone și Apple Watch sunt esențiale pentru utilizatorii care întâmpină probleme cu dispozitivele lor. Indiferent de tipul de reparație necesar, există numeroase opțiuni disponibile, de la sediul nostru.

În general, serviciile de reparații pentru iPhone și Apple Watch pot fi costisitoare, dar sunt o investiție valoroasă pentru menținerea performanței optime a dispozitivelor tale. Asigură-te că cercetezi bine înainte de a alege un serviciu de reparații și alege cu încredere pe cel potrivit pentru tine și nevoile tale.

FAQ-uri

 1. Ce este un cost mediu pentru înlocuirea ecranului iPhone-ului meu?
  Costul mediu pentru înlocuirea ecranului iPhone-ului tău poate varia în funcție de modelul dispozitivului și de gradul de deteriorare a ecranului. În general, costul poate varia între 300 și 1000 RON.

 2. Cât timp durează de obicei să se înlocuiască ecranul iPhone-ului meu?
  Timpul necesar pentru înlocuirea ecranului iPhone-ului tău poate varia în funcție de locația serviciului de reparații și de gradul de ocupare a acestuia. În general, procesul de reparație poate dura între 1 si 3 ore sau cel tarziu a doua zi

 3. Pot să îmi schimb bateria iPhone-ului singur acasă?
  Da, poți schimba bateria iPhone-ului tău acasă, dar acest lucru poate fi periculos și poate anula garanția dispozitivului. Recomandăm să lași schimbarea bateriei în seama specialiștilor.

 4. Care sunt cele mai comune probleme întâlnite la Apple Watch?
  Cele mai comune probleme întâlnite la Apple Watch includ probleme de conectivitate, probleme de încărcare și probleme cu funcționalitatea benzii.

 5. Cât timp durează de obicei reparația Apple Watch-ului meu?
  Timpul necesar pentru reparația Apple Watch-ului tău poate varia în funcție de locația serviciului de reparații și de gradul de ocupare a acestuia. În general, procesul de reparație poate dura între 2-3 ore sau cel taziu a doua zi.

Cere ofertă de preț

Completand acest formular sunteti de acord cu GDPR: Datele personale pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru a vă trimite oferta solicitată de preț. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și să nu distribuim sau să folosim aceste date în scopuri altele decât cele legate de cererea dvs.
BLOG

ARTICOLE RECENTE

Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?
Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?

În lumea accelerată a tehnologiei mobile, flagship-urile precum Samsung Galaxy ...

Vezi articol
Reparatii pe Placa de Baza
Reparatii pe Placa de Baza

Explorând secretele reparațiilor Plăcii de Bază: Navigând în inima device-ului ...

Vezi articol
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este ...

Vezi articol
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple

Apple Watch este cel mai popular și performant ceas inteligent ...

Vezi articol

Contacteaza-ne

Sună la 0766839430

office@service-centre.ro

Calea Victoriei 91-93

Despre noi

Echipa noastra

Termeni si conditii

GDPR

Servicii

Inlocuire sticla

Inlocuire Display

Inlocuire acumulator

copyright 2024 @ Service Centre