Email:
office@service-centre.ro
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Adresa:
Calea Victoriei 91-93
Telefon:
0766839430

Inlocuire acumulator iPhone 8 Plus in Bucuresti

Inlocuire acumulator / baterie iPhone 8 Plus

Preț înlocuire acumulator: 180 RON

Inlocuim acumulatorul si la alte modele de iPhone

Inlocuire acumulator iPhone 8 Plus

 

Inlocuirea bateriei telefonului tau in cazul in care acesta nu ti se mai incarca este o necesitate absoluta. Acesta lucru nu inseamna decat faptul ca telefonul trebuie dus urgent la un service de reparatii, pentru ca acestia sa schimbe bateria telefonului. Iar acesta va functiona din nou la standardele optime. Este o necesitate, mai ales atunci cand detii un iPhone, sa ai telefonul functionand la conditii optime. Cu atat mai mult cu cat iPhone-urile sunt dispozitive extrem de scumpe, doar componentele individuale ale acestora aflandu-se la pretul unui dispozitiv low-end (acele telefoane mobile la 300-400 de lei) sau uneori chiar si mid-range (din sfera de preturi de 1200 de lei). Este un dispozitiv care trebuie tratat cu cea mai mare grija, insa nu de putine ori se intampla ca deteriorarea unei componente sa nu depinda neaparat de modul in care manevrezi telefonul. Bateria este un exemplu pentru acest lucru. Inlocuirea unei baterii de iPhone este un proces extrem de scurt. Noi iti venim in ajutor in acest sens, printr-un pret rezonabil si o garantie de 90 de zile dupa finalizarea operatiunii. Tot ce trebuie sa faci este sa faci o vizita la sediul nostru si ne vom ocupa in mod eficient de inlocuirea bateriei pentru telefonul tau. 

 

iPhone 8 Plus este un smartphone dezvoltat si lansat de catre cei de la Apple Inc. in septembrie 2018. Acesta este un model phablet (un telefon mobil prea mare pentru a fi catalogat drept un smartphone clasic, insa prea mic pentru a avea dimensiunile unei tablete), unul dintre telefoanele premium lansate de catre Apple ca alternativa mai scumpa la modelele standard pe care le-a scos pe piata. La capitolul design, gigantul din Copertino a utilizat acelasi format de design pe care l-a introdus odata cu iPhone 6. Prin urmare, in cazul in care esti familiar cu celelalte dispozitive phablet ale Apple, deja vei stii cum arata si acest model. Cea mai considerabila diferenta intre iPhone 8 Plus si predecesoarele sale, iPhone 7 Plus si iPhone 6 Plus inaintea acestuia, este carcasa din sticla a telefonului, care seamana cu cea a celebrului iPhone 4, insa a fost introdusa pentru a ajuta telefonul sa se incarce wireless, de aceasta data. 

 

iPhone 8 Plus este un telefon nano-SIM, ce prezinta o optiune Apple Pay pentru plati mobile prin Visa sau Mastercard. Are un ecran cu diagonala de 5.5 inch, Retina IPS LCD, rezolutie de 1080 x 1920 pixeli si rata de aspect de 16:9. Ruleaza sistemul de operareiOS 11 direct din fabrica, insa acesta poate fi extins pana la versiunea iOS 14.1. Telefonul este alimentat de un procesor Apple A11 Bionic, cu o unitate de procesare Hexa-core (2x Monsoon + 4x Mistral) si o placa grafica Apple GPU. Acesta inregistrat un scor de 10037 (v4.4) la testul GeekBench de performanta si are o rata de contrast de 1395:1 (nominala) si 3.957 (la lumina soarelui).

Cere ofertă de preț

Completand acest formular sunteti de acord cu GDPR: Datele personale pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru a vă trimite oferta solicitată de preț. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și să nu distribuim sau să folosim aceste date în scopuri altele decât cele legate de cererea dvs.
BLOG

ARTICOLE RECENTE

Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?
Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?

În lumea accelerată a tehnologiei mobile, flagship-urile precum Samsung Galaxy ...

Vezi articol
Reparatii pe Placa de Baza
Reparatii pe Placa de Baza

Explorând secretele reparațiilor Plăcii de Bază: Navigând în inima device-ului ...

Vezi articol
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este ...

Vezi articol
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple

Apple Watch este cel mai popular și performant ceas inteligent ...

Vezi articol

Contacteaza-ne

Sună la 0766839430

office@service-centre.ro

Calea Victoriei 91-93

Despre noi

Echipa noastra

Termeni si conditii

GDPR

Servicii

Inlocuire sticla

Inlocuire Display

Inlocuire acumulator

copyright 2024 @ Service Centre