Inlocuire acumulator iPhone 8 Plus

Vino în Calea Victoriei nr. 91-93

Inlocuire acumulator / baterie iPhone 8 Plus

 

Preț înlocuire acumulator: 180 RON

Garanție 90 zile

30 minute reparația

Prețuri avantajoase

Schimbare baterie / acumulator iPhone 8 Plus

Inlocuirea bateriei telefonului tau in cazul in care acesta nu ti se mai incarca este o necesitate absoluta. Acesta lucru nu inseamna decat faptul ca telefonul trebuie dus urgent la un service de reparatii, pentru ca acestia sa schimbe bateria telefonului. Iar acesta va functiona din nou la standardele optime. Este o necesitate, mai ales atunci cand detii un iPhone, sa ai telefonul functionand la conditii optime. Cu atat mai mult cu cat iPhone-urile sunt dispozitive extrem de scumpe, doar componentele individuale ale acestora aflandu-se la pretul unui dispozitiv low-end (acele telefoane mobile la 300-400 de lei) sau uneori chiar si mid-range (din sfera de preturi de 1200 de lei). Este un dispozitiv care trebuie tratat cu cea mai mare grija, insa nu de putine ori se intampla ca deteriorarea unei componente sa nu depinda neaparat de modul in care manevrezi telefonul. Bateria este un exemplu pentru acest lucru. Inlocuirea unei baterii de iPhone este un proces extrem de scurt. Noi iti venim in ajutor in acest sens, printr-un pret rezonabil si o garantie de 90 de zile dupa finalizarea operatiunii. Tot ce trebuie sa faci este sa faci o vizita la sediul nostru si ne vom ocupa in mod eficient de inlocuirea bateriei pentru telefonul tau. 

 

iPhone 8 Plus este un smartphone dezvoltat si lansat de catre cei de la Apple Inc. in septembrie 2018. Acesta este un model phablet (un telefon mobil prea mare pentru a fi catalogat drept un smartphone clasic, insa prea mic pentru a avea dimensiunile unei tablete), unul dintre telefoanele premium lansate de catre Apple ca alternativa mai scumpa la modelele standard pe care le-a scos pe piata. La capitolul design, gigantul din Copertino a utilizat acelasi format de design pe care l-a introdus odata cu iPhone 6. Prin urmare, in cazul in care esti familiar cu celelalte dispozitive phablet ale Apple, deja vei stii cum arata si acest model. Cea mai considerabila diferenta intre iPhone 8 Plus si predecesoarele sale, iPhone 7 Plus si iPhone 6 Plus inaintea acestuia, este carcasa din sticla a telefonului, care seamana cu cea a celebrului iPhone 4, insa a fost introdusa pentru a ajuta telefonul sa se incarce wireless, de aceasta data. 

 

iPhone 8 Plus este un telefon nano-SIM, ce prezinta o optiune Apple Pay pentru plati mobile prin Visa sau Mastercard. Are un ecran cu diagonala de 5.5 inch, Retina IPS LCD, rezolutie de 1080 x 1920 pixeli si rata de aspect de 16:9. Ruleaza sistemul de operareiOS 11 direct din fabrica, insa acesta poate fi extins pana la versiunea iOS 14.1. Telefonul este alimentat de un procesor Apple A11 Bionic, cu o unitate de procesare Hexa-core (2x Monsoon + 4x Mistral) si o placa grafica Apple GPU. Acesta inregistrat un scor de 10037 (v4.4) la testul GeekBench de performanta si are o rata de contrast de 1395:1 (nominala) si 3.957 (la lumina soarelui).

Ce zic Clienții despre noi?

    Excelent iphone, ipad and apple watch service! Thx

  Bosnigeanu Lucian
  23 aprilie 2022

    Excellent service, very smooth. It took less than expected to replace a Apple Watch screen. Highly recommend their service

  cristina khalifa
  9 aprilie 2022

    Visited these lads to get a battery change for an iPhone 8 plus. The guys were really prompt and professional and changed my smartphone’s battery in 20 minutes. The cost... Detalii was 180 RON and card payments are accepted. Was really happy with their services. Warranty is offered as well. Highly recommend this place in Central Bucharest for smartphone repairs. Thanks!

  Horia Ilie
  2 aprilie 2022

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii