Înlocuire sticlă, display sau touchscreen Apple Watch

Vino în Calea Victoriei nr. 91-93

Ai un Apple Watch cu geamul spart? Noi suntem soluția!

Reparatia dureaza aproximativ 1-3 ore!

Oferim reparatii pentru urmatoarele modele:

 • Apple Watch Seria 2
 • Apple Watch Seria 3
 • Apple Watch Seria 4
 • Apple Watch Seria 5
 • Apple Watch SE
 • Apple Watch Seria 6
 • Apple Watch Seria 7

Certificat garanție

Produsele reparate beneficiaza de certificat de garantie valabil 6 luni.


Se accepta plata cu cardul si se emite factură fiscală

Reparație rapida

Recondiționarea ecranelor se efectueaza prin laminare cu aparate similare cu cele ale producatărului. Reparația dureaza între 1 si 3 ore in funcție de volumul de lucru. 

Cheama curier

Dacă nu sunteti din București puteti trimite produsul prin curier. Aparatul va pleca către dvs. in aceiași zi

Înlocuire sticlă, display sau touchscreen Apple Watch

Smartwatch-urile pot fi dispozitive extrem de folositoare in viata noastra de zi cu zi, mai ales atunci cand vine vorba despre monitorizarea activitatii tale zilnice si, implicit, a sanatatii tale. In special daca ceasul pe care il detii este un Apple Watch, acesta prezentand o multime de functii inovative, precum aplicatia Heart Rate care iti observa indeaproape ritmul cardiac sau aplicatia Sleep care te ajuta sa-ti stabliesti si mentii un program de somn cat mai sanatos pentru a-ti putea duce la bun sfarsit activitatile zilnice. De asemenea, poate fi folosit si pentru apeluri sau mesaje. Este un gadget indispensabil pentru organizarea activitatii tale zilnice. Insa, la fel ca orice alt dispozitiv electronic, Apple Watch este destul de sensibil si trebuie manevrat cu grija. Ai putea crede ca exista un risc destul de minim de a-ti deteriora dispozitivul, insa un simplu contact al mainii cu o suprafata mai dura poate fi suficienta pentru a crapa ecranul acestuia. Ceea ce nu reprezinta deloc un scenariu ideal, iar din moment ce te afli pe aceasta pagina, acest lucru ti s-a intamplat si tie.

Ecranul unui Apple Watch este, probabil, cea mai importanta componenta a ceasului electronic, acesta putand deveni chiar inutilizabil in cazul in care impactul a fost suficient pentru a deteriora touchscreen-ul dispozitivului. Oricare ar fi stadiul in care se afla ecranul ceasului tau, poti apela la serviciile noastre. Ne vom ocupa de inlocuirea display-ului in cel mai scurt timp posibil contra unui pret avantajos si a unei garantii de 90 de zile in urma finalizarii operatiunii. Tot ce trebuie sa faci este sa te deplasezi pana la sediul nostru, iar Apple Watch-ul tau va fi ca nou.

Apple Watch este un dispozitiv destul de nou pe piata de dispozitive electronice, primul model fiind lansat in anul 2015, insa a devenit rapid cel mai bine vandut dispozitiv portabil, avand 4,2 milioane de exemplare vandute in al doilea trimestru al anului in care a debutat. In urmatorii ani, cate o noua editie a dispozitivului, numita de catre Apple o “serie”, cu un set imbunatatit de component interne si de aplicatii, a fost lansat pe piata in fiecare septembrie (cu anumite exceptii). Incepand cu modelul Series 3, prezinta si conexiune celulara LTE. Apple Watch functioneaza, in general, impreuna cu iPhone-ul utilizatorului, mai ales pentru functii precum configurarea ceasului si sincronizarea datelor stocate cu aplicatiile de pe iPhone, insa se poate conecta independent la o retea Wi-Fi in anumite scopuri, precum streaming audio. Modelele ce prezinta conexiune LTE, in schimb, se pot conecta independent la o retea mobila, inclusive pentru apeluri, mesaje text si pentru utilizarea datelor, necesitatea de a detine un iPhone alaturi de un Apple Watch fiind mult mai mica pentru modelele mai recente.

Oferim reparatii pentru urmatoarele modele:

 • Apple Watch Seria 2
 • Apple Watch Seria 3
 • Apple Watch Seria 4
 • Apple Watch Seria 5
 • Apple Watch SE
 • Apple Watch Seria 6
 • Apple Watch Seria 7

Ce zic Clienții despre noi?

    Excelent iphone, ipad and apple watch service! Thx

  Bosnigeanu Lucian
  23 aprilie 2022

    Excellent service, very smooth. It took less than expected to replace a Apple Watch screen. Highly recommend their service

  cristina khalifa
  9 aprilie 2022

    Visited these lads to get a battery change for an iPhone 8 plus. The guys were really prompt and professional and changed my smartphone’s battery in 20 minutes. The cost... Detalii was 180 RON and card payments are accepted. Was really happy with their services. Warranty is offered as well. Highly recommend this place in Central Bucharest for smartphone repairs. Thanks!

  Horia Ilie
  2 aprilie 2022

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii