Service Apple iPhone 5S/SE 6/6+ 6S/6S+ 7/7+ 8/8+

Indiferent de modelul tău de iPhone, echipa noastră oferă service Apple Iphone, Ipod sau Ipad. Tehnicienii noștri au experiență de peste 14 ani în domeniu, astfel încât pot repara orice tip de defecțiune. Aceștia găsesc rapid și cu ușurință soluții la diverse probleme legate de soft, hard sau de aspectul telefonului precum carcasă sau display sparte.

Indiferent de natura problemei, echipa noastră îți oferă cele mai eficiente alternative din punct de vedere al raportului calitate-preț. În funcție de complexitatea problemei, ne asigurăm că o remediem în cel mai scurt timp posibil.

Fie că deții un Apple iPhone 6, iPhone 6S, Iphone7/7Plus, Iphone 8 sau chiar un iPhone X care nu mai funcționează corespunzător, te așteptăm oricând la service-ul nostru pentru a remedia defecțiunile. Specialiștii noștri sunt pregătiți să te ajute cu:

  • înlocuire display, baterie, cască, speaker, cameră, geam protecție cameră iPhone6, senzor proximitate, butoane volum, mufă de încărcare, buton ON sau OFF, carcasă;
  • înlocuire sticlă spate iPhone 5 și iPhone 5S sau orice alt model;
  • curățare contact lichid;
  • reparații la placa de bază: înlocuire cip încărcare, cip WiFi, cip audio, cip touchscreen, cip giroscopic și altele.

Toate reparațiile de telefoane au garanție începând cu 90 de zile!

Ne ocupăm și de rezolvarea defecțiunilor la tabletele iPod Touch 2/3/4, iPad Mini, iPad Air, iPad 3 sau iPad 4.Scapă de grija defecțiunilor pe care le are telefonul sau tableta ta! Te așteptăm la sediul nostru din București, pe Calea Victoriei nr. 91-93, pentru service Apple Iphone, Ipod sau Ipad de calitate. Cu noi dispozitivul tău este în siguranță. Calitatea și profesionalismul sunt importante pentru noi, tocmai de aceea folosim materiale de calitate.

Dispunem de tehnologie modernă și lucrăm doar cu furnizori avizați. Noi nu cârpim, noi reparăm rapid, eficient, durabil!

Contactează-ne la numărul de telefon 0766839430 sau folosind formularul de pe pagina de contact pentru mai multe detalii!

Suna acum!