Service Tablete / Reparatii iPad

Vino în Calea Victoriei nr. 91-93

Service tablete. Reparații pentru orice model, rapid, eficient, durabil!

Îți mai poți imagina viața fără tabletă sau telefon? Noi cu siguranță nu! De aceea, ne-am specializat în reparații tablete și telefoane, ca să ne asigurăm că nimeni nu rămâne fără dispozitivul smart atunci când îi e lumea mai dragă!

La Centrul nostru de Reparații Telefoane Mobile din  București, orice defecțiune are o soluție. Fie că ai probleme de software cu tableta ta, s-a blocat când își făcea update la software, s-a ars încărcătorul sau a intrat la apă și nu mai pornește, fii fără griji. Acestea sunt doar o mică parte din problemele pe care le vedem zi de zi în service-ul nostru, care nu mai reprezintă o provocare pentru noi.

Garanție 90 zile

30 minute reparația

Prețuri avantajoase

Tehnicienii noștri de service tablete îți sunt alături.

Te pot  ajuta oricând cu soluționarea problemelor indiferent de tipul defecțiunii și de modelul de dispozitiv. Fie că deții tabletă Asus, Galaxy, Sony, iPad, Lenovo sau altă marcă, te poți baza pe noi că tableta ta va funcționa din nou.

Chiar dacă produsul tău a ieșit din perioada de garanție, nu trebuie să îți faci griji în privința costurilor. Vino cu tableta defectă la noi și, în urma unei diagnosticări gratuite, stabilim prețul corect pentru soluționarea defecțiunilor și durata reparațiilor. Nu fii îngrijorat că produsul se poate strica din nou după reparație. De obicei nu se întâmplă asta, însă îți oferim o perioadă de garanție de 90 de zile în care efectuăm alte eventuale reparații fără niciun cost în plus.

Pentru noi, nicio defecțiune nu este un mister!

Tableta ta defectă va fi ca nouă. Reparăm o gamă largă de tablete, indiferent de defecțiunile lor. Iată cele mai des întâlnite motive pentru care clienții aduc tabletele la noi:

 • Probleme de software de orice fel;
 • Tableta nu mai pornește;
 • Nu se mai poate face restore sau resoftare la tabletă;
 • Tableta a rămas în modul boot/dfu/recovery;
 • S-a ars încărcătorul;
 • Reparații mufe de alimentare, USB, HDMI, audio etc;
 • Intervenţii pe placa de bază, reballing, reprogramare microcontrollere;
 • Schimbare touchscreen sau acumulatori;
 • Meniul se mișcă greu, aplicațiile se sacadează;
 • Tableta se închide la accesarea unor aplicații;
 • S-au pierdut datele și au nevoie de recuperare și back-up;
 • Se închide, se blochează sau restartează tableta.

Îți sună familiar? Nouă da! De aceea, te asigurăm că vom găsi soluția potrivită, la cel mai avantajos preț, și pentru dispozitivul tău.

Vino la service tablete și reparații telefoane din București, pe Calea Victoriei nr. 91-93, sau contactează-ne  telefonic. De restul ne ocupăm noi !

Service iPad

Ce zic Clienții despre noi?

    Excelent iphone, ipad and apple watch service! Thx

  Bosnigeanu Lucian
  23 aprilie 2022

    Excellent service, very smooth. It took less than expected to replace a Apple Watch screen. Highly recommend their service

  cristina khalifa
  9 aprilie 2022

    Visited these lads to get a battery change for an iPhone 8 plus. The guys were really prompt and professional and changed my smartphone’s battery in 20 minutes. The cost... Detalii was 180 RON and card payments are accepted. Was really happy with their services. Warranty is offered as well. Highly recommend this place in Central Bucharest for smartphone repairs. Thanks!

  Horia Ilie
  2 aprilie 2022

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii