Email:
office@service-centre.ro
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Adresa:
Calea Victoriei 91-93
Telefon:
0766839430

Înlocuire display iPhone 6 Plus in Bucuresti

Ai nevoie de o inlocuire display Iphone 6 Plus? Daca apar linii pe ecran, culorile nu mai sunt la fel de puternice, atunci raspunsul este DA.

Inlocuire Display Swap: 300 RON

Inlocuire Display Compatibil: 200 RON

Inlocuire Sticla: 180 RON

Oferim si servicii de inlocuire sticla

Inlocuire display sau ecran iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus este un smartphone dezvoltat de Apple, fiind parte a celei de-a opta generatii de telefoane mobile a companiei, ca model premium al lui iPhone 6. A fost lansat la data de 9 septembrie 2014, la un an dupa aparitia lui iPhone 5S. iPhone 6 Plus este primul dispozitiv de tip phablet (smartphone cu dimensiuni intermediare intre cel al unui telefon mobil si cel al unei tablete) dezvoltat de catre cei de la Apple. 

Design

iPhone 6 Plus prezinta un design identic cu cel al lui iPhone 6, cu marginile sale curbate si carcasa din aluminiu, singura diferenta dintre cele doua dispozitive fiind dimensiunile. Este semnificativ mai mare in comparatie cu iPhone 5s, spre multumirea utilizatorilor care isi doreau aparitia unor smartphone-uri de dimensiuni mai mari pe piata de telefoane mobile la acea vreme. Atat marginile curbate, din aluminiu, cat si colturile rotunjite sunt o abatere de la modelele precedente de iPhone, fiind factori ce contribuie la confortul utilizatorului la atingere. iPhone 6 Plus prezinta un panou LCD, de tip “Retina HD”, cu diagonala de 5.5 inch, rezolutie de 1080 x 1920 pixeli si o rata de aspect de 16:9; este un ecran usor de gasit in cazul necesitatii unei inlocuire display iPhone 6 Plus

Camera foto

La fel ca si iPhone 6, telefonul are o camera de 8 megapixeli, cu diafragma f/2.2. Apple a realizat imbunatatiri din punct de vedere al camerei foto in fiecare an, iar accentul, de data aceasta, este pus pe video – cu introducerea stabilizarii continue si a focalizarii automate. Spre deosebire de modelul standard, insa, iPhone 6 Plus accepta si stabilizarea optica a imaginii – obiectivul se misca in mod activ pentru a compensa vibratiile usoare si a regla imaginea. Acesta este un plus, pentru ca fotografiile inregistrate cu iPhone 6 Plus au o calitate mai buna in comparatie cu cele inregistrate de camera lui iPhone 6. 

Specificatii

iPhone 6 Plus este alimentat de un procesor A8, 64 de biti, care functioneaza alaturi de un coprocesor M8, intrarea senzorului putand fi procesata constant fara a pierde energie. Procesorul are doua nuclee si ruleaza la viteza de 1,4 GHz. Spatiul de stocare maxim este de 128GB, iar memoria interna este de 1GB RAM, mult sub capacitatile telefoanelor Android care la acea vreme aveau 3GB. 

Telefonul impacheteaza o baterie cu capacitatea de 2915 mAh, cu o durata de convorbire de pana la 24 de ore si redare muzica pana la 80 de ore. iPhone 6 Plus rezista pana la o zi de utilizare intensiva si pana la doua zile de utilizare moderata, durata de viata a bateriei fiind unul dintre plusurile acestui model. Dispozitivul ruleaza sistemul de operare iOS 8, cu posibilitatea de a upgrada pana la versiunea iOS 12.4.6. De asemenea, telefonul dispune de un jack audio de 3.5mm si o mufa de incarcare Lightning, USB 2.0. 

Cere ofertă de preț

Completand acest formular sunteti de acord cu GDPR: Datele personale pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru a vă trimite oferta solicitată de preț. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și să nu distribuim sau să folosim aceste date în scopuri altele decât cele legate de cererea dvs.
BLOG

ARTICOLE RECENTE

Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?
Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?

În lumea accelerată a tehnologiei mobile, flagship-urile precum Samsung Galaxy ...

Vezi articol
Reparatii pe Placa de Baza
Reparatii pe Placa de Baza

Explorând secretele reparațiilor Plăcii de Bază: Navigând în inima device-ului ...

Vezi articol
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este ...

Vezi articol
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple

Apple Watch este cel mai popular și performant ceas inteligent ...

Vezi articol

Contacteaza-ne

Sună la 0766839430

office@service-centre.ro

Calea Victoriei 91-93

Despre noi

Echipa noastra

Termeni si conditii

GDPR

Servicii

Inlocuire sticla

Inlocuire Display

Inlocuire acumulator

copyright 2024 @ Service Centre