Loading ...

Inlocuire display iPhone 6

Ai nevoie de o inlocuire display Iphone 6? Daca apar linii pe ecran, culorile nu mai sunt la fel de puternice, atunci raspunsul este DA.

iPhone 6
  • Garantie incepand de la 90 de zile 
  • Înlocuire Display iPhone 6 in doar 30 de minute 
  • Preturi avantajoase
  • Înlocuire display iPhone 6 original swap: 400 lei
  • Înlocuire display compatibil: 300 lei
  • Înlocuire sticlă: 250 lei

Stim cat de important este pentru tine telefonul mobil. De la simple apeluri si cateva fotografii, la taskuri complicate de serviciu sau ore intregi de gamming, telefonul e cel de care ai nevoie in majoritatea timpului.

Din pacate, insa, accidentele se pot intampla tot timpul, cel mai frecvent dintre ele fiind distrugerea display-ului

Din fericire noi oferim inlocuire display Iphone 6, rapid si eficient. Folosim doar piese de calitate din stocuri proprii. Colaboram doar cu furnizori certificati, de aceea garantam durabilitatea reparatiilor noastre.

Cum stii ca telefonul tau are nevoie de un nou display ?

Inafara semnelor prezentate mai sus, mai sunt si alte cateva motive puternice pentru care Iphonul tau sa necesite inlocuire display.

Culoarea alba pe intreg ecranul, petele, sectiuni de ecran neafisate, touch-ul nu raspunde comenzilor, display-ul nu se blocheaza dupa incheierea unui apel sau ramane activ dupa acceptarea unui apel – sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa aplezi la specialisti.

Ecranul(display) Iphone 6  este o componenta a telefonului formata din trei parti: Sticla tactila, cadrul intermediar si ecranul LCD. Daca una dintre aceste trei piese necesita reparatii, intreg displayul trebuie inlocuit.

Ce sa faci daca Iphone 6 iti da semnalele prezentate mai sus?

Contacteaza-ne si programeaza o intalnire cu unul dintre tehnicienii nostri. Oferim solutia potrivita, rapid, eficient, durabil.

In cazul in care ai un Iphone 6 si sticla acestuia este sparta, afla tot ce trebuie sa stii despre inlocuirea acesteia, de aici.

Iphone 6 – Subtire, puternic, durabil

Daca si tu esti fan Apple, stii deja ca acestia sunt pe cat de conservatori, pe atat de inovatori. Cu alte cuvinte pastreaza fundatia solida, dar au mereu grija sa redecoreze.

Asa au facut si in cazul modelului Iphone 6 pe care l-au lansat in 2014. Au pastrat elementele clasice de design, insa au creat un telefon mai subtire, mai puternic si mai durabil. La momentul lansarii Iphone 6 era considerat cel mai subtire telefon produs de Apple pana atunci.

Cu o grosime de doar 6,9 mm si un ecran de 4,7 inch, acest terminal Iphone a surprins inca din momentul lansarii. Precomenzile pentru acest model au depasit numarul predecesorilor sai. 

Nu doar aspectul exterior a contat, ci si faptul ca procesorul era unul mai bun, dual-core 1.4GHz, chipsetul A8,  software-ul iOS 8.1 si acumulatorul de 1810mAh.

Ecranul acoperit de sticla i-a adus gloria acestui telefon, multii dintre utilizatori avandu-l si astazi.

Camera foto de 8 MP a fost si ea la fel de laudata si trebuie sa recunoastem ca si pe noi ne-a impresionat. Nu la fel de tare ca durabilitatea acestui terminal.

Dupa o folosire de 2-3 ani, unii utilizatori au semnalat cateva defecte ce tin de claritatea culorilor, rezistenta bateriei sau display. Au fost, insa si ghinionisti pentru care acest model nu a fost cea mai buna alegere.

Apple a inregistrat aproximativ 9 reclamatii de la utilizatori care sustineau ca telefonul s-a indoit singur in buzunar.

Din fericire producatorii Iphone 6 au rezolvat situatiile, inlocuind terminalele dezafectate cu unele noi.

Fani declarati Iphone, intelegem interesul pentru fiecare model si dorinta de a-l pastra in conditii cat mai bune de functionare.

Echipa noastra ofera o gama variata de reparatii pentru acest tip de telefon. De la inlocuire display si pana la probleme ce tin de soft, tehnicienii nostri experimentati, sunt gata sa te ajute oricand.

 Fii bun cu telefonul tau si programeaza-l la service-ul nostru! Ne gasesti pe Calea Victoriei 91-93 si la telefon 0766 83 94 30.

Newsletter signup

Book an Engineer

Collection Day
Computer / Laptop

Brand

Operating System

First name

Last name

Email address

Contact phone number

Address

City

Special requests

Make an Appointment