Loading ...

Inlocuire display iPhone 6S Plus

Ai nevoie de inlocuire display iPhone 6S Plus? Ai venit in locul potrivit!

Noi oferim

  • Garantie incepand de la 90 de zile 
  • Înlocuire Display iPhone 7 în doar 30 de minute 
  • Prețuri avantajoase 
  • Înlocuire display iPhone 8 original swap: 400 lei
  • Înlocuire display compatibil: 300 lei
  • Înlocuire sticlă: 250 lei

Fie ca ai ales acest model pentru inovatia 3D Touch, pentru procesorul mai bun sau pentru carcasa mai rezistenta, bine ai facut.

Iphone 6s Plus este un telefon remarcabil,durabil, pe care multi utilizatori il folosesc si astazi. Daca si tu te numeri printre ei, iti intelegem dorinta de a-l pastra in conditii cat mai bune de functionare.

Iphone 6s Plus a devenit pentru multi, un soi de telefon de familie, trecand usor de la o generatie la alta. Desi este durabil, totusi, accidente se pot intampla cand te astepti mai putin. Cel mai frecvent dintre acestea este distrugerea display-ului.

Din fericire noi oferim inlocuire display iPhone 6s Plus, rapid, eficient, durabil. Folosim doar piese de calitate din stocuri proprii. Colaboram doar cu furnizori certificati, de aceea garantam durabilitatea reparatiilor noastre.

Cum stii ca telefonul tau are nevoie de un nou display ?

Daca apar:

  • linii sau pete pe display-ul telefonului tau,
  • daca ecranul este spart sau zgariat,
  • luminozitatea este slaba,
  • culorile nu mai sunt la fel de intense. Este cazul sa iei in considerare o inlocuire de display.

Culoarea alba pe intreg ecranul, petele, sectiuni de ecran neafisate, touch-ul nu raspunde comenzilor, display-ul nu se blocheaza dupa incheierea unui apel sau ramane activ dupa acceptarea unui apel – sunt alte cateva motive pentru care ar trebui sa aplezi la specialisti.

Ecranul(display) Iphone 6s Plus este o componenta a telefonului formata din trei parti: Sticla tactila, cadrul intermediar si ecranul LCD. Daca una dintre aceste trei piese necesita reparatii, intreg displayul trebuie inlocuit.

Ce sa faci daca iPhone 6s Plus iti da semnalele prezentate mai sus?

Contacteaza-ne si programeaza o intalnire cu unul dintre tehnicienii nostri.Oferim solutia potrivita, rapid, eficient, durabil.

In cazul in care ai un Iphone 6 si sticla acestuia este sparta, afla tot ce trebuie sa stii despre inlocuirea acesteia, de aici.

Iphone 6s Plus – mai mult ecran, mai multa putere

Iphone 6s Plus, ca si fratele sau mai mic, Iphone 6s, sunt genul de telefonae foarte usor de intretinut. Tocmai de aceea majoritatea utilizatorilor le pastreaza in familie multi ani. Daca ar fi sa alegi intre cele doua, din punctul nostru de vedere, castigator ar fi Iphone 6s Plus.

Desi este mai greu decat celelalte model, acest terminal se bucura de o camera foto performanta, un procesor bun, mai bine optimizat, dar si de o baterie mai rezistenta.

Ca tot am vorbit de baterie, trebuie sa stii ca, desi pe hartie ea pare a fi mult mai mica decat cea a lui Iphone 6 Plus(2915mAh- comparativ cu 2750mAh cat are modelul actual).

In realitate insa, lucrurile sunt optimizate mult mai bine pe acest terminal.

Acest fapt ce ii creste autonomia pana la 2 zile – la utilizare mare, si pana la 15 ore – la utilizare intensa.

Faptul ca este mult mai greu, cu o baterie atat de competenta, pare sa nici nu mai conteze. Cu toate ca are acelasi procesor dual core A9, cu o frecventa de 1.84 GHz, 2GB RAM si sistem de operare iOS 9, isi face treaba mult mai bine ca iPhone 6s.

Fanii declarati Iphone, intelegem interesul pentru fiecare model in parte si dorinta de a-l pastra in conditii cat mai bune de functionare, cat mai mult timp.

De aceea, echipa noastra ofera o gama variata de reparatii pentru Iphone 6 Plus. De la inlocuire display si pana la probleme ce tin de soft, tehnicienii nostri experimentati, sunt gata sa te ajute oricand. Rapid, eficient, durabil!

Fii bun cu telefonul tau si programeaza-l la service-ul nostru! Ne gasesti pe Calea Victoriei 91-93 si la telefon 0766 83 94 30.

Newsletter signup

Book an Engineer

Collection Day
Computer / Laptop

Brand

Operating System

First name

Last name

Email address

Contact phone number

Address

City

Special requests

Make an Appointment