Loading ...

Înlocuire display iPhone 8 Plus

Display iPhone 8 Plus

De ce Service Centre GSM?

Înlocuire Display iPhone 8 Plus în doar 25 de minute⏱️ 

Garantie incepand de la 90 de zile

Prețuri avantajoase️ 

– Înlocuire display iPhone 8 original swap: 500 lei

– Înlocuire display compatibil: 300 lei

– Înlocuire sticlă:300 lei

Iphone-ul tau iti creaza tot mai multe dificultati in ultima vreme si nu stii daca e doar suprasolicitat, sau are probleme serioase?

Petele pe display-ul telefonului tau, liniile sau culoarea alba pe intreg ecranulsunt semne clare ca acesta trebuie inlocuit.

Cum pentru orice problema exista cel putin doua solutii, si inlocuirea display-ului se poate face in doua moduri:
  • Fie folosind un display origional refurbished.
  • Fie folosind unul compatibil,

Din fericire, noi utilizam doar produse de calitatedin stocurile proprii, astfel incat timpul de asteptare este mult mai scurt.

Ecranul(display) Iphone 7 este o componenta a telefonului formata din trei parti: Sticla tactila, cadrul intermediar si ecranul LCD. Daca una dintre aceste trei piese necesita reparatii, intreg displayul trebuie inlocuit.

Am pregatit, asadar, o lista cu cele mai frecvente semnale pe care teleofnul tau le da atunci cand display-ul trebuie inlocuit, ca sa stii cand e cazul sa apelezi la specialisti:

–        Apar linii pe display;

–        Sectiuni ale acestuia nu sunt afisate;

–        E spart sau zgariat;

–        Ecranul are luminozitate slaba, sau deloc;

–        Displayul nu se blocheaza dupa acceptarea unui apel;

–        Displayul se blocheaza dupa incheierea unui apel;

–        Culorile nu mai sunt la fel de puternice;

–        Ecranul tactil nu raspunde la comenzi;

–        Ecranul tactil raspunde doar la anumite comenzi, sau functioneaza de la sine.

–        Displayul este alb complet.

Daca si tu intampini problemele de mai sus,înlocuirea display-ului iPhone 8 va trebui efectuată! contacteaza-ne!📞 0766839430

In cazul in care ai un Iphone 7 si sticla acestuia este sparta, afla tot ce trebuie sa stii despre inlocuirea acesteia, de aici (hyperlink).

Iphone 8 Plus – stabilitate pe termen lung

Aceasta a fost deviza celor de la Apple pana la acest model inclusiv. De aceea diferențele de aspect între terminalele Iphone sunt minore. În ceea ce privește Iphone 8 Plus, acesta este, însă, cel mai lung, greu și gros model apărut.

Din punct de vedere tehnic Iphone 8 Plus beneficiază de aceleași îmbunătățiri tehnice, cu mici diferențe. Retina HD Display cu tehnologia îmbunătățită Tru Tone, încărcarea wireless, carcasa din sticla, procesorul mult mai performant și camera foto cu mult îmbunătățită se gasesc și la acest model ca și la Iphone 8.

De asemenea, rezistenta sporita la apa și praf rămâne amprenta telefoanelor Iphone 8 si Iphone 8 Plus. Cel din urma se bucură și de o rezoluție Full HD, o memorie RAM mai mare(3GB),o baterie ceva mai rezistenta și doua camere principale de 12 MP.

Dacă ai avut pana acum Iphone 6 Plus Iphone 8 Plus va fi cu siguranță pe gustul tău, fiind o varianta mult mai buna a modelului cu care ești deja obișnuit, însă nu foarte departe de acesta.

Atât Iphone 8 cât și Iphone 8 Plus, nu au fost cele mai lăudate telefoane și asta pentru ca apariția Iphone X le-a eclipsat destul de mult. Cu toate acestea, Iphone 8 Plus(6.3 milioane de bucăți) ramene, alături de colegul sau mai mic(8.5 milioane de bucati), unul dintre cele mai bine vândute modele Iphone, cu un total de 16, 5 milioane de bucati vandute.

Noi, fiind fani declarati Iphone, intelegem interesul pentru fiecare model si dorinta de a-l pastra in conditii cat mai bune de functionare.

Echipa noastra ofera o gama variata de reparatii pentru acest tip de telefon. De la inlocuire display iPhone 8 Plus si pana la probleme ce tin de soft, tehnicienii nostri experimentati, sunt gata sa te ajute oricand.

Visit our store @service_centre.ro

 Fii bun cu telefonul tau si programeaza-l la service-ul nostru! Ne gasesti pe Calea Victoriei 91-93 si la telefon 0766 83 94 30.

Newsletter signup

Book an Engineer

Collection Day
Computer / Laptop

Brand

Operating System

First name

Last name

Email address

Contact phone number

Address

City

Special requests

Make an Appointment