Loading ...

Inlocuire display iPhone XS Max

Ai nevoie de inlocuire display iPhone XS Max?Noi te putem ajuta!

iphone XS Max

Oferim:

 • Înlocuire Display iPhone 7 în doar 30 de minute 
 • Garantie incepand de la 90 de zile 
 • Prețuri avantajoase 
 • Înlocuire display iPhone Xs original swap: 400 lei
 • Înlocuire display compatibil: 300 lei
 • Înlocuire sticlă: 250 lei

Stim cat de important este pentru tine telefonul mobil. Mai ales daca vorbim despre un model nou, destul de costisitor, precum Iphone XS Max.

Daca ai trecut de la un model ceva mai mic precum Iphone 7, la acesta, atunci utilizarea lui s-ar putea sa ti se para dificila la prima vedere. Acomodarea cu un telefon atat de mare precum XS, poate duce usor la accidente.

Urmele de zgarieturi sau chiar spargerea display-ului sunt unele dintre cele mai frecvente probleme ce pot aparea.

Din fericire noi oferim inlocuire display iPhone XS Max, rapid, eficient, durabil. Folosim doar piese de calitate din stocuri proprii. Colaboram doar cu furnizori certificati, de aceea garantam durabilitatea reparatiilor noastre.

Cum stii ca telefonul tau are nevoie de un nou display ?

Petele pe display-ul telefonului tau, liniile sau culoarea alba pe intreg ecranul, sunt semne clare ca acesta trebuie inlocuit.

Ecranul(display) Iphone XS Max este o componenta a telefonului formata din trei parti: Sticla tactila, cadrul intermediar si ecranul LCD. Daca una dintre aceste trei piese necesita reparatii, intreg displayul trebuie inlocuit.

Daca telefonul tau prezinta una sau mai multe din “simptomele” de mai jos, este cazul sa apelezi la specialisti.

 • Apar linii pe display;
 • Sectiuni ale acestuia nu sunt afisate;
 • E spart sau zgariat;
 • Ecranul are luminozitate slaba, sau deloc;
 • Displayul nu se blocheaza dupa acceptarea unui apel;
 • Displayul se blocheaza dupa incheierea unui apel;
 • Culorile nu mai sunt la fel de puternice;
 • Ecranul tactil nu raspunde la comenzi;
 • Ecranul tactil raspunde doar la anumite comenzi, sau functioneaza de la sine.
 • Displayul este alb complet.

Ce sa faci daca Iphone XS Max iti da semnalele prezentate mai sus?

Contacteaza-ne si programeaza o intalnire cu unul dintre tehnicienii nostri. Vei fi informat corect si complet, iar echipa noastra va gasi solutia cea mai potrivita nevoilor tale.

Iphone XS Max- terminal cu greutate

Iphone XS Max nu este doar cel mai mare telefon produs de Apple ci si cel mai greu. Ca si design, insa, acest model este asemănător cu Iphone X sau Xs, doar ca…mai mare. Asadar, nimic nou la exterior, dar performanta la interior.

Din punct de vedere hardware la Iphone XS Max se simt diferente de optimizare, mai ales in cazul in care esti fan jocuri, video si editare. Bateria este mai puternica, fapt ce il face mult mai rapid si rezistent la utilizare continuua.  Iphone XS Max are autonomie de o zi, folosit intens.

Din punct de vedere al camerei foto, aceasta este formata tot din doi senzori principali de 12 Mp, la fel ca a fratelui sau mai mic Iphone XS, dar cu o rezolutie ceva mai buna.

Asadar principala calitate a telefonului este faptul ca dispui de mai mult ecran si de o baterie mai puternica.

Aspectul acesta reprezinta un plus in cazul in care folosesti telefonul pe post de gadget de serviciu. Desigur, daca iti place sa folosesti telefonul pentru aproape orice activitate, inclusiv pentru vizionat filme, atunci un display mare s-ar putea sa fie exact ce iti trebuie si de aceasta data.

Sunt si minusuri atunci cand ai un telefon cu un ecran atat de mare (6,5 inci) ca cel al lui Iphone XS Max. De pilda, utilizarea cu o singura mana, asa cum majoritatea fanilor erau obisnuiti, e mult mai greu de efectuat. In fapt, aceasta este si principala cauza a accidentelor de tipul ecran spart sau zgariat.

Noi recomandam utilizarea cu ambele maini si folosirea unei huse de protectie. Oricat de rezistente ar fi terminalele Apple, nimic nu intrece gravitatia. 

Acum ca ai ajuns pana la finalul textului, trebuie sa știi ca noi avem solutii pentru mai toate problemele cu care telefonul tau se confrunta. Reparam rapid, eficient, durabil. Nu ezita sa ne contactezi!

Nimeni nu intelege mai bine nevoia de a pastra in conditii bune de functionare un telefon atat de scump, ca noi, fani declarati Iphone. 

Echipa noastra ofera o gama variata de reparatii pentru acest tip de telefon. De la inlocuire display si pana la probleme ce tin de soft, tehnicienii nostri experimentati, sunt gata sa te ajute oricand.

Fii bun cu telefonul tau si programeaza-l la service-ul nostru! Ne gasesti pe Calea Victoriei 91-93 si la telefon 0766 83 94 30

Newsletter signup

Book an Engineer

Collection Day
Computer / Laptop

Brand

Operating System

First name

Last name

Email address

Contact phone number

Address

City

Special requests

Make an Appointment