Email:
office@service-centre.ro
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Adresa:
Calea Victoriei 91-93
Telefon:
0766839430

Înlocuire display iPhone Xs in Bucuresti

Ai nevoie de inlocuire display Iphone XS? Ai venit in locul potrivit!

Inlocuire Display Swap: 1000 RON

Inlocuire Display Compatibil: 500 RON

Inlocuire Sticla: 500 RON

Oferim si servicii de inlocuire sticla

Inlocuire display / ecran iPhone Xs

iPhone XS (stilizat si comercializat ca iPhone Xs; cifra romana „X” fiind pronuntata „zece”) este un smartphone dezvoltat de compania americana Apple Inc. Este parte din a doisprezecea generatie de iPhone, fiind succesorul lui iPhone X si predecesorul lui iPhone 11. Directorul executiv al Apple, Tim Cook, a anuntat dispozitivul alaturi de alte doua modele, iPhone XS Max si iPhone XR, pe 12 septembrie 2018, la Teatrul Steve Jobs al Apple Park. Telefonul a fost disponibil pentru comenzi de tip pre-order incepand din data de 14 septembrie 2018, iar lansarea oficiala a avut loc la 21 septembrie.

 

Design

Design-ul lui iPhone Xs este, in linii mari, similar cu cel al lui iPhone X. Este disponibil sub aceeasi forma, are aceleasi cadre si aceeasi amprenta. Ca o imbunatatire, carcasa lui iPhone XS este mult mai durabila, Apple imbunatatind rezistenta iPhone XS, utilizand o sticla „special dezvoltata” pentru a oferi “cea mai puternica protectie pe un smartphone vreodata”. De asemenea,  iPhone XS are rezistenta la apa si praf IP68, ceea ce inseamna ca va rezista unei adancimi mai mari in cazul in care este scufundat in apa. De asemenea, telefonul este si mai usor de manevrat cu degete umede, insa acest lucru nu inseamna neaparat si faptul ca poate fi folosit la dus pentru a asculta muzica, de exemplu. iPhone XS prezinta un ecran Super Retina OLED, cu diagonala de 5.8 inch, rezolutia de 1125 x 2436 pixeli si rata de aspect 19.5:9, date importante pentru inlocuire display iPhone Xs.

 

Camera foto

Camera foto a lui iPhone XS este una dificil de analizat in comparatie cu cea a lui iPhone X, intrucat cele doua par a fi foarte asemanatoare. Astfel, ambele prezinta un senzor dublu de 12 megalixeli pe spate, cu un teleobiectiv pentru zoom, celalalt fiind un senzor de adancime cu un  unghi larg. Cu toate acestea, sunt unele imbunatatiri considerabile ale camerei de pe iPhone Xs in comparatie cu aparatul foto al predecesorului. Dimensiunea pixelilor a fost marita pentru a permite o sensibilitate mai mare la lumina; ceea ce a dus la fotografii pe lumina slaba considerabil mai bune fata de modelul anterior. Senzorii au diafragme de f/1,8 si f / 2,4 (unghi larg și respectiv teleobiectiv), deci utilizatorul nu va putea mari si pozele mai intunecate, dar aceste numere sunt destul de acceptabile pentru un smartphone de top. Adancimea pixelilor a fost, de asemenea, marita pentru a permite o mai buna focalizare automata, desi nu a existat neaparat o crestere dramatica a claritatii imaginilor inregistrate. 

 

Specificatii

iPhone Xs este alimentat de un procesor Apple A12 Bionic, cu placa grafica Apple GPU (4-core) si unitate de procesare Hexa-core (2×2.5 GHz Vortex + 4×1.6 GHz Tempest). Ruleaza iOS 12 din fabrica, iar sistemul de operare este upgradabil pana la versiunea iOS 14.1. Are o baterie din Litiu-Ion, cu capacitatea de 2658 mAh, cu rezistenta pana la 14 ore de convorbire si 60 de ore de redare muzica. Are un scor de 11472 (v4.4) la testele de performanta GeekBench. 

Cere ofertă de preț

Completand acest formular sunteti de acord cu GDPR: Datele personale pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru a vă trimite oferta solicitată de preț. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și să nu distribuim sau să folosim aceste date în scopuri altele decât cele legate de cererea dvs.
BLOG

ARTICOLE RECENTE

Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?
Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?

În lumea accelerată a tehnologiei mobile, flagship-urile precum Samsung Galaxy ...

Vezi articol
Reparatii pe Placa de Baza
Reparatii pe Placa de Baza

Explorând secretele reparațiilor Plăcii de Bază: Navigând în inima device-ului ...

Vezi articol
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este ...

Vezi articol
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple

Apple Watch este cel mai popular și performant ceas inteligent ...

Vezi articol

Contacteaza-ne

Sună la 0766839430

office@service-centre.ro

Calea Victoriei 91-93

Despre noi

Echipa noastra

Termeni si conditii

GDPR

Servicii

Inlocuire sticla

Inlocuire Display

Inlocuire acumulator

copyright 2024 @ Service Centre