Loading ...

Inlocuire display iPhone XS

Ai nevoie de inlocuire display Iphone XS? Ai venit in locul potrivit!

iphone Xs – 6 cai putere

Noi oferim:

 • Înlocuire Display iPhone XS în doar 30 de minute 
 • Garantie incepand de la 90 de zile 
 • Prețuri avantajoase
 • Înlocuire display iPhone Xs original swap: 400 lei
 • Înlocuire display compatibil: 300 lei
 • Înlocuire sticlă: 250 lei

Stim cat de important este pentru tine telefonul mobil. Mai ales daca vorbim despre un model nou, destul de costisitor, precum Iphone XS.

Din pacate accidentele se pot intampla tot timpul, iar acest tip de smartphone nu face lucrurile mai usoare.

 Din fericire noi oferim inlocuire display iPhone XS rapid si eficient. Folosim doar piese de calitate din stocuri proprii. Colaboram doar cu furnizori certificati, de aceea garantam durabilitatea reparatiilor noastre.

Cum stii ca telefonul tau are nevoie de un nou display ?

Petele pe display-ul telefonului tau, liniile sau culoarea alba pe intreg ecranul, sunt semne clare ca acesta trebuie inlocuit.

Ecranul(display) Iphone XS este o componenta a telefonului formata din trei parti: Sticla tactila, cadrul intermediar si ecranul. Daca una dintre aceste trei piese necesita reparatii, intreg displayul trebuie inlocuit.

Daca telefonul tau prezinta una sau mai multe din “simptomele” de mai jos, este cazul sa apelezi la specialisti.

 • Apar linii pe display;
 • Sectiuni ale acestuia nu sunt afisate;
 • E spart sau zgariat;
 • Ecranul are luminozitate slaba, sau deloc;
 • Displayul nu se blocheaza dupa acceptarea unui apel;
 • Displayul se blocheaza dupa incheierea unui apel;
 • Culorile nu mai sunt la fel de puternice;
 • Ecranul tactil nu raspunde la comenzi;
 • Ecranul tactil raspunde doar la anumite comenzi, sau functioneaza de la sine.
 • Displayul este alb complet.

Ce sa faci daca Iphone XS iti da semnalele prezentate mai sus?

Contacteaza-ne si programeaza o intalnire cu unul dintre tehnicienii nostri.

In cazul in care ai un Iphone XS si sticla acestuia este sparta, afla tot ce trebuie sa stii despre inlocuirea acesteia, de aici.

Iphone XS – 6 cai putere

Iphone XS- 6 cai putere sau 6 cai frumosi cum ar spune „filosofii”.

Lasand gluma  la o parte,  acest terminal Apple chiar beneficiaza de o putere generoasa oferita de cele 6 nuclee (2 principale, de inalta performanta si 4 secundare responsabile de optimizare eficienta zi de zi).

Cu alte cuvinte sub carcasa de lux Iphone XS , se ascunde adevarata magie. Din punct de vedere hardware acest model este cu adevarat performant, poate cel mai performant dintre modelele aparute pana la el.

Dispunde de un chipset inteligent de 7 nm A12 Bionic, care face ca experienta ta cu acest model sa fie una de calitate. Se adapteaza usor rutinei tale zilnice si modului de utilizare, optimizand inteligent fiecare utilizare, in ciuda bateriei destul de slabe.

Din fericire incarcarea se face destul de rapid, datorita tehnologiei fast charge si celei de tip Wirless. Obiceiul celor de la Apple de a optimiza eficient utilizarea unui smartphone nu este un secret, de aceea lucrurile stau tot mai bine de la an la an.

Fie ca esti fan gamming, sau iti place sa te bucuri de “realitatea virtuala”, ori esti pasionat de fotografie, acest device poate fi ce cautai. Dispune de 4 GB de memorie RAM si poate avea intre 64GB si 512 GB spatiu de stocare interna, in functie de preferinte.

Daca tot am pomenit de fotografie, trebuie sa stii ca Iphone XS dispunde de o camera ultra performanta.

Aceasta are doi sensori principali de 12MP cu zoom optic si zoom digital. Stabilizarea optica, autofocalizarea si celelalte artificii incorporate, contribuie la realizarea unor fotografii de invidiat.

Desigur, stii deja ca celor de la Apple nu le place sa lase lucrurile simple, tocmai de aceea fiecare nou Iphone se bucura de inovatii.

Fani declarati Iphone, intelegem interesul pentru fiecare model si dorinta de a-l pastra in conditii cat mai bune de functionare.

Echipa noastra ofera o gama variata de reparatii pentru acest tip de telefon. De la inlocuire display si pana la probleme ce tin de soft, tehnicienii nostri experimentati, sunt gata sa te ajute oricand. Rapid, eficient, durabil.

Fii bun cu telefonul tau si programeaza-l la service-ul nostru! Ne gasesti pe Calea Victoriei 91-93 si la telefon 0766 83 94 30.

Newsletter signup

Book an Engineer

Collection Day
Computer / Laptop

Brand

Operating System

First name

Last name

Email address

Contact phone number

Address

City

Special requests

Make an Appointment