Service Apple Watch 3, inlocuire sticla, display in Bucuresti

Apple Watch 3 a fost lansat în 2017 și a devenit rapid unul dintre cele mai populare smartwatch-uri de pe piață. Unul dintre motivele pentru care a devenit atât de popular este durabilitatea sa, însă chiar și cei mai rezistenți dispozitive au nevoie de întreținere din când în când. Una dintre problemele comune care pot apărea cu un Apple Watch 3 este înlocuirea sticlei.

Service Apple Watch 3, inlocuire sticla, display in Bucuresti

Eticheta: schimbare sticla

Service Centre

Service iPhone, iPad & Watch

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Sticla din față a Apple Watch 3 este realizată din sapphire, un material extrem de dur, însă chiar și așa poate fi zgâriată sau spartă în cazul unui impact puternic. Înlocuirea sticlei este o opțiune dacă doriți să vă păstrați smartwatch-ul în stare bună, însă trebuie să luați în considerare câteva lucruri înainte de a lua această decizie.

În primul rând, trebuie să vă asigurați că aveți acces la un service care să efectueze înlocuirea. Acest lucru este important deoarece Apple Watch 3 este un dispozitiv complex și doar tehnicienii sunt pregătiți să îl repare în mod corespunzător. În plus, trebuie să aveți în vedere costul înlocuirii sticlei. Deși poate părea costisitor la prima vedere, în comparație cu achiziționarea unui smartwatch nou, înlocuirea sticlei poate fi o opțiune mai avantajoasă pe termen lung.

În concluzie, înlocuirea sticlei pentru un Apple Watch 3 poate fi o soluție bună dacă doriți să vă păstrați dispozitivul în stare bună și să îl utilizați cât mai mult timp posibil. 

Articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


In perioada 12.08.2023 - 15.08.2023 suntem in concediu