Service Apple Watch 5, inlocuire sticla, display in Bucuresti

Apple Watch Series 5 este un dispozitiv inteligent lansat de Apple în 2019, care vine cu o varietate de caracteristici avansate, cum ar fi monitorizarea activității fizice, monitorizarea ritmului cardiac și detectarea căderilor. Ecranul Always On Retina permite afișarea oricăror informații importante fără a fi nevoie de a atinge ecranul sau de a roti încheietura mâinii.

Service Apple Watch 5, inlocuire sticla, display in Bucuresti


Service Centre

Service iPhone, iPad & Watch

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Cu toate acestea, sticla ecranului poate fi vulnerabilă la zgârieturi sau alte daune, iar înlocuirea acesteia pentru Apple Watch Series 5 poate fi necesară dacă ecranul se zgârie sau se sparge. În cazul în care aveți nevoie de înlocuire sticla apple watch 5, puteți merge la un service sau la un reparator calificat pentru a obține acest serviciu. Costurile variază în funcție de tipul de daune și de modelul specific al ceasului dvs.

Este important să luați măsuri pentru a proteja ecranul Apple Watch Series 5, cum ar fi utilizarea unei huse sau a unei folii protectoare. De asemenea, evitați contactul cu obiecte dure atunci când utilizați ceasul pentru a preveni nevoia de înlocuire sticla apple watch 5. Dacă totuși aveți nevoie de aceasta, vă recomandăm să optați pentru serviciile unui service sau reparator autorizat pentru a asigura reparația corectă și de calitate a ceasului dvs.

Reparatii la toate modelele de ceas:

 

  • Apple Watch Seria 2
  • Apple Watch Seria 3
  • Apple Watch Seria 4
  • Apple Watch Seria 5
  • Apple Watch SE
  • Apple Watch Seria 6
  • Apple Watch Seria 7

Articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


In perioada 12.08.2023 - 15.08.2023 suntem in concediu