Email:
office@service-centre.ro
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Adresa:
Calea Victoriei 91-93
Telefon:
0766839430

Service iPad Mini – Înlocuire display, touchscreen, sticla, acumulator in Bucuresti

Fie ca ai nevoie de inlocuire sticla, touchscreen sau display la iPad Mini noi te putem ajuta.

Preț înlocuire touchscreen de la: 200 RON

Preț înlocuire Sticlă de la: 400 RON

Service iPad

Service reparatii tableta iPad Mini

 

Exista 5 modele de iPad Mini:

  • iPad Mini (a 5-a generatie)
  • iPad Mini 4
  • iPad Mini 3
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini

Daca inca folosesti o tableta care este mai veche, poate ca a inceput sa prezinte unele probleme, poate ca nu mai incarca sau nu mai porneste. Acest tip de probleme nu sunt cauzate de persoana care utilizeaza tableta, pur si simplu se intampla, mai ales daca este mai veche. Dar acest tip de defectiuni poate sa apara si la modelele de mai noi, daca tableta este mai noua nu inseamna ca nu se va strica niciodata. Apple a lansat si continua sa lanseze unele dintre cele mai bune modele de tablete, avand 4 categorii, adica iPad, iPad Mini, iPad Air si cea mai scumpa si mai buna categorie este iPad Pro. iPad Mini este categoria care are cele mai mici tablete si ieftine tablete. Exista totusi o parte buna in a avea un ecran mic, adica daca vei scapa tableta si se va sparge ecranul, costul inlocuirii sticlei la iPad Mini va fi mai mic. 

Daca ai utilizat o perioada mai indelungata de timp tableta, se poate intampla sa i se strice acumulatorul si sa fie nevoie de o inlocuire a acumulatorului la iPad Mini. O defectiune care se poate sa fie cauzata de noi este spargerea ecranului, ceea ce duce la schimbarea display-ului la iPad Mini. Oricum, indiferent de stricaciunea pe care o are tableta ta, locul unde trebuie sa mergi este la un service gsm. Daca pana acum credeai ca la un service gsm se pot repara doar telefoane, ei bine se pot repara si tablete.

Primul model de iPad Mini a aparut in anul 2012, avand optiunile de stocare de 16, 32 si 64 GB, rama frontala este alba sau neagra, are suport pentru nano-SIM si are camere ce au FaceTime HD si iSight. iPad Mini 2 a aparut la finalul anului 2013 si inceputul 2014 si se adauga optiunea de stocare de 128 GB. iPad Mini 3 a aparut la finalul anului 2014, avand optiunile de stocare de 16, 64 si 128 GB si se introduce senzorul Touch ID in butonul de pornire. iPad Mini 4 s-a lansat in 2015, avand optiuni de stocare de 16, 32, 64, 128 GB, restul specificatiilor fiind similare cu modelul anterior. Ultimul iPad, iPad  Mini generatia a 5-a s-a lansat in 2019, avand optiuni de stocare de 64 si 256 GB, restul caracteristicilor fiind similare cu modelul anterior. 

Prin urmare, daca ai un iPad Mini, fie ca este un model mai nou sau mai vechi, daca are o stricaciune, fie ca este cauzata de tine sau nu, pentru a o repara trebuie sa vii la Service Centre!

Cere ofertă de preț

Completand acest formular sunteti de acord cu GDPR: Datele personale pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru a vă trimite oferta solicitată de preț. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și să nu distribuim sau să folosim aceste date în scopuri altele decât cele legate de cererea dvs.
BLOG

ARTICOLE RECENTE

Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?
Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?

În lumea accelerată a tehnologiei mobile, flagship-urile precum Samsung Galaxy ...

Vezi articol
Reparatii pe Placa de Baza
Reparatii pe Placa de Baza

Explorând secretele reparațiilor Plăcii de Bază: Navigând în inima device-ului ...

Vezi articol
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este ...

Vezi articol
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple

Apple Watch este cel mai popular și performant ceas inteligent ...

Vezi articol

Contacteaza-ne

Sună la 0766839430

office@service-centre.ro

Calea Victoriei 91-93

Despre noi

Echipa noastra

Termeni si conditii

GDPR

Servicii

Inlocuire sticla

Inlocuire Display

Inlocuire acumulator

copyright 2024 @ Service Centre