Reparații iPad Pro – Inlocuire display, touchscreen,sticlă, acumulator

Vino în Calea Victoriei nr. 91-93

Ai un iPad Pro defect? Noi suntem soluția!

 

Preț înlocuire Sticlă de la: 400 RON

Preț înlocuire touchscreen de la: 450 RON

Garanție 90 zile

30 minute reparația

Prețuri avantajoase

Reparații iPad Pro – Inlocuire display, touchscreen,sticlă, acumulator

Modelele de iPad Pro sunt:

 • iPad Pro 12,9 inchi (a 4-a generatie)
 • iPad Pro 11 inchi (a 2-a generatie)
 • iPad Pro 12,9 inchi (a 3-a generatie)
 • iPad Pro 11 inchi
 • iPad Pro 12,9 inchi (a 2-a generatie)
 • iPad Pro (10,5 inchi)
 • iPad Pro (9,7 inchi)
 • iPad Pro (12,9 inchi)

Chiar daca tablete nu mai sunt atat de folosite de unele persoane, pentru ca au telefoane suficient de mari pentru a-si desfasura activitatea, alaturi de un laptop pe masura. Dar, inca exista persoane care prefera si tableta sau tableta in locul altui dispozitiv. Cu toate acestea, daca tableta a fost mult timp utilizata, este posibil sa aiba cateva probleme sau poate ai spart-o, poate nu incarca sau nu porneste, ei bine, pentru acestea exista o solutie. In cazul tabletelor de la Apple, ele se pot duce la un service specializat pe reparatii la dispozitive Apple, indiferent de stricaciune, fie ca nu porneste tableta sau nu incarca sau este sparta si ai nevoie de o inlocuire a sticlei la iPad Pro, de exemplu. 

Chiar daca modele de iPad Pro sunt mai bune decat iPad Air sau iPad, asta nu le fereste de stricaciuni. Daca tableta are specificatii mai bune, nu inseamna ca nu se va ivi niciodata o defectiune la acumulator, astfel incat sa fie necesara o inlocuire a acumulatorului la iPad Pro sau nu inseamna ca nu se va sparge niciodata si ca nu va fi necesara a schimbare a display-ului la iPad Pro. Specificatiile mai bune nu tin la distanta defectiunile. Dar, un service gsm va rezolva cat de repede posibil aceste probleme.

iPad Pro de 12,9 inchi a fost primul model Pro lansat in 2015, avand optiunile de stocare de 32, 128 sau 256 GB, avand rama alba sau neagra, suport pentru nano-SIM, FaceTime HD si iSight si senzor Touch ID in butonul de pornire. Urmatorul an, in 2016, apare iPad Pro de 9,7 inchi, iar in plus fata de modelul anterior are camera de spate cu blit. In 2017 apare iPad Pro de 10,5 inchi cu optiuni noi de stocare de 64, 256 si 512 GB, restul specificatiilor fiind la fel ca pana acum. Tot in 2017 se lanseaza iPad Pro 12,9 inchi de a 2-a generatie, dar cu aceleasi specificatii ca celalat model din 2017. In 2018 se lanseaza iPad Pro de 11 inchi cu cadru frontal negru, se introduce deblocarea faciala si camera frontala are functia TrueDepth. iPad Pro de 12,9 inchi de a 3-a generatie a aparut in 2018 cu o optiune de stocare de 1 TB. iPad Pro de 11 inchi de a 2-a generatie a aparut in 2020, avand 2 camere de spate, un obiectiv fiind larg si celalalt ultra-larg si are scaner Lidar. iPad Pro de 12,9 inci de a 4-a generatie s-a lansat in 2020, fiind similar cu modelul anterior.

Ce zic Clienții despre noi?

    Excelent iphone, ipad and apple watch service! Thx

  Bosnigeanu Lucian
  23 aprilie 2022

    Excellent service, very smooth. It took less than expected to replace a Apple Watch screen. Highly recommend their service

  cristina khalifa
  9 aprilie 2022

    Visited these lads to get a battery change for an iPhone 8 plus. The guys were really prompt and professional and changed my smartphone’s battery in 20 minutes. The cost... Detalii was 180 RON and card payments are accepted. Was really happy with their services. Warranty is offered as well. Highly recommend this place in Central Bucharest for smartphone repairs. Thanks!

  Horia Ilie
  2 aprilie 2022

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii