Reparatie cip audio iPhone

Vino în Calea Victoriei nr. 91-93

Nu se mai aude iPhone-ul?

 

Preț înlocuire cip audio de la: 250 RON

Garanție 90 zile

30 minute reparația

Prețuri avantajoase

Reparatie cip audio iPhone

Fiecare dintre noi tindem sa avem o grija mai mare, sa acordam o atentie mai sporita telefonului nostru, mai ales daca am cheltuit o suma generoasa de bani pentru a-l cumpara. Un factor care sustine aceasta grija este cumpararea a 2 accesorii foarte importante pentru protectia telefonului, adica o husa si o folie de protectie. Doar ca aceste accesorii protejeaza in cazul unui impact cu solul, dar ce se intampla cu alte stricaciuni, cum pot fi ele prevenite? Ei bine, unele tipuri de defectiuni nu sunt cauzate de noi, ele pur si simplu se intampla, poate din cauza ca telefonul este mai vechi sau a fost utilizat foarte intens si pe o perioada mai lunga de timp. Cu toate acestea, daca se intampla ca telefonul tau sa aiba probleme, fie ca sunt cauzate de tine, precum scaparea pe o suprafata dura si ecranul telefonul s-a spart, ceea ce necesita o inlocuire a sticlei sau telefonul nu mai incarca sau nu mai porneste, locul unde trebuie sa mergi este la un service gsm.

Daca, de exemplu ai un iPhone, care a inceput sa aiba o problema referitoare la faptul ca nu se mai aude sunetul nici in casca, dar nici pe speaker, inseamna ca este o defectiune la placa de baza. Chiar daca suna infricosator, nu trebuie ca imediat ce ai auzit vestea sa te gandesti sa iti schimbi telefonul, pentru ca si aceasta stricaciune se poate repara. Tot la un service gsm va trebui sa apelezi, doar ca va trebui sa ai mare grija sa alegi unul care se ocupa cu astfel ce reparatii, pentru ca nu orice service efectueaza reparatii la placa de baza. 

Daca locuiesti in Bucuresti, nu va fi atat de greu sa gasesti un service gsm care poate rezolva problema telefonului tau, dar daca locuiesti intr-un oras mai mic, poate ca vei intampina dificultati in gasirea service-ului potrivit.

Cat despre pret, in functie de modelul de iPhone si de dificultatea operatiei, pretul variaza. Daca trebuie sa cumperi cipul, acesta poate costa aproximativ 250 de lei, doar ca va trebui sa platesti si manopera, care difera de la service la service. Cu toate acestea, pretul nu va ajunge la cel pe care il are un nou iPhone, in cazul in care te gandesti sa iti cumperi unul nou decat sa il repari pe cel actual. Asta inseamna cea mai buna solutie este reparatia, fiind mai putin costisitoare.

Acestea fiind spuse, un alt tip de exemplu de defectiune care nu este cauzata de noi, pe langa faptul ca daca telefonul nu porneste sau nu incarca e o problema la placa de baza, este acela ca daca sunetul nu se aude nici in casca si nici in speaker, este o alta problema legate de placa de baza, dar ea se poate repara la Service Centre

Ce zic Clienții despre noi?

    Excelent iphone, ipad and apple watch service! Thx

  Bosnigeanu Lucian
  23 aprilie 2022

    Excellent service, very smooth. It took less than expected to replace a Apple Watch screen. Highly recommend their service

  cristina khalifa
  9 aprilie 2022

    Visited these lads to get a battery change for an iPhone 8 plus. The guys were really prompt and professional and changed my smartphone’s battery in 20 minutes. The cost... Detalii was 180 RON and card payments are accepted. Was really happy with their services. Warranty is offered as well. Highly recommend this place in Central Bucharest for smartphone repairs. Thanks!

  Horia Ilie
  2 aprilie 2022

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii