Email:
office@service-centre.ro
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Adresa:
Calea Victoriei 91-93
Telefon:
0766839430

Reparatie cip incarcare iPhone in Bucuresti

Nu porneste? Nu incarca?

Preț înlocuire cip incarcare de la: 250 RON

Alte reparatii

Pentru ca telefoanele sunt niste obiecte foarte importante pentru noi, tindem sa avem o mai mare atentie cu el, sa avem o grija mai mare, de aceea, urmator pas dupa cumpararea telefonului este cumpararea a 2 accesorii foarte importante, adica husa si folia de protectie. Asta inseamna ca daca il veci scapa, exista sanse destul de mari ca telefonul sa supravietuiasca fara nici macar o zgarietura, daca impactul nu este foarte puternic.

Aceste 2 accesorii reprezinta o prevenire a unor reparatii sau mai bine spus, prevenire a inlocuii sticlei la telefon. Cu toate acestea, exista unele probleme, defectiuni ale telefonului care nu sunt neaparat cauzate de tine. Haideti sa presupunem ca deti un iPhone, nu conteaza ce model. Asa ca, in randurile de mai jos voi descrie unele defectiuni care pot aparea fara sa fie vina ta, deci ramai cu ochii pe descriere.

In cazul in care iPhone-ul tau nu mai incarca, nu este neaparat o problema cu incarcatorul. Daca este descarcat, l-ai pus la incarcat si nu se incarca, inseamna ca este o problema cu placa de baza sau cu bateria. Aceste probleme sunt mai adesea intalnite la modelel putin mai vechi, dar nu inseamna ca cele noi nu pot avea astfel de probleme.

Daca te confrunti sau te vei confrunta cu o asemenea situatie, ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la un service gsm. Daca locuiesti in Bucuresti, Service Centre este un service ce poate sa repare placa de baza. Nu toate service-urile pot sa opereze astfel de probleme, de aceea acest service gsm este unul potrivit.

Se mai poate intampla ca iPhone-ul tau pur si simplu sa nu mai porneasca si asta nu este din cauza faptului ca nu mai are baterie. Daca nu mai porneste, este o problema care nu este cauzata de tine, inseamna ca este o problema cu placa de baza. Din nou mentionez faptul ca aceasta problema poate fi reparata. Trebuie sa mergi la un service gsm, dar mare atentie, unul care poate sa faca reparatii la placa de baza, pentru ca orice service efectueaza astfel de reparatii. Dar ceea ce este sigur, Service Centre din Bucuresti se ocupa cu reparatiile la placa de baza. Pretul reparatiei variaza in functie de modelul de iPhone si de dificultatea interventiei, pentru a exista unele probleme care sunt foarte complexe, dar altele se pot rezolva rapid si sunt simple.

Acestea fiind spuse, daca iPhone-ul tau nu mai incarca si nici nu mai porneste, sunt 2 exemple de probleme cauzate de o defectiune a placii de baza a telefonului, dar aceasta poate fi reparata la Service Centre Bucuresti. Mare atentie, nu orice service poate opera o astfel de problema.

Vezi pe youtube cum reparam aceasta problema de incarcare: https://www.youtube.com/watch?v=rBCX5djQS-U

Cere ofertă de preț

Completand acest formular sunteti de acord cu GDPR: Datele personale pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru a vă trimite oferta solicitată de preț. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și să nu distribuim sau să folosim aceste date în scopuri altele decât cele legate de cererea dvs.
BLOG

ARTICOLE RECENTE

Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?
Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?

În lumea accelerată a tehnologiei mobile, flagship-urile precum Samsung Galaxy ...

Vezi articol
Reparatii pe Placa de Baza
Reparatii pe Placa de Baza

Explorând secretele reparațiilor Plăcii de Bază: Navigând în inima device-ului ...

Vezi articol
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este ...

Vezi articol
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple

Apple Watch este cel mai popular și performant ceas inteligent ...

Vezi articol

Contacteaza-ne

Sună la 0766839430

office@service-centre.ro

Calea Victoriei 91-93

Despre noi

Echipa noastra

Termeni si conditii

GDPR

Servicii

Inlocuire sticla

Inlocuire Display

Inlocuire acumulator

copyright 2024 @ Service Centre