Email:
office@service-centre.ro
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Adresa:
Calea Victoriei 91-93
Telefon:
0766839430

Service si reparatii telefoane Samsung Galaxy in Bucuresti

Ce ne-am face fără smartphone? Probabil cu greu îți imaginezi viața fără telefonul tău Galaxy. Știm că nu este ușor să te desparți de el, chiar și pentru o zi și nu este deloc plăcut să nu funcționeze corespunzător. De aceea, pentru orice problemă, noi oferim service și reparații telefoane Galaxy. Rapid, eficient și durabil!

Reparatii pentru

Care este cel mai important lucru pentru tine, când vine vorba de telefonul tău? Să funcționeze bine în orice moment, să nu se descarce prea repede bateria, să aibă semnal și să nu te împiedice nimic să îl folosești oricând dorești. Ca să scapi de aceste griji, specialiștii noștri în reparații telefoane Galaxy sunt aici să te ajute.

Indiferent de modelul tău de smartphone Galaxy, de la cele mai vechi la cele mai noi, dacă îl aduci la service-ul nostru, găsim mereu o soluție eficientă pentru orice defecțiune. Pentru noi, orice dispozitiv, de la telefon la tabletă, nu are secrete.

De la display-uri sparte, probleme cu placa de bază, de memorie, cu touchscreen sau carcasa, până la probleme de software de orice fel, niciuna nu rămâne nerezolvată dacă îți aduci telefonul în service-ul nostru din București, pe Calea Victoriei 91-93.

Service și reparații telefoane Galaxy: remediem orice defecțiune în timp record!

Vino cu telefonul tău Galaxy la noi și îi facem o diagnosticare gratuită, în urma căreia vei ști exact prețul și durata lucrărilor de reparație. Practicăm prețuri corecte întotdeauna și suntem transparenți în privința lucrărilor noastre de reparație.

Dintre lucrările noastre de reparații telefoane Galaxy, menționăm:

  • Înlocuire componente: display, touchscreen, geam, LCD, carcasă, microfon, căști, difuzor, cameră foto, acumulator etc.
  • Instalări software, upgrade-uri și rescriere sistem de operare, configurare Android, recuperări date, back-up.
  • Înlocuire chipuri.
  • Reparații butoane de volum sau de blocare.
  • Remediere probleme semnal – WiFi, date mobile, Bluetooth.
  • Remedierea altor probleme precum: defecțiuni la placa de bază, telefon intrat la apă, telefon blocat, mufe de conectare sau alimentare defecte, daune fizice de orice natură.

 

Misiunea noastră este să îți returnăm telefonul cu un aspect impecabil, complet funcțional, fără să îți mai creeze probleme pe termen lung. Folosim piese OEM/Swap de ultimă generație, având în stoc produse pentru majoritatea modelelor de telefoane. Nu ne aliniem, însă principiilor de genul: “merge și așa”! Noi nu cârpim, noi reparăm!

Astfel, orice reparație la telefonul tău va fi realizată în timp record, la prețuri competitive, fără să fie nevoie să aștepți zile întregi pentru a comanda piese de la producător. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt; vizitează-ne și te vei convinge!

Suntem de partea ta. De aceea, lucrările noastre de reparații telefoane Galaxy au garanție începând cu 90 de zile. Ținem la datele tale personale, de aceea le păstrăm confidențialitatea și le recuperăm în cazul defecțiunilor de hardware.

Orice defecțiune ar avea telefonul tău, te așteptăm să ne vizitezi la Centrul GSM din București, pe Calea Victoriei nr. 91-93. În cel mai scurt timp, dispozitivul tău va fi ca nou.

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre soluțiile noastre de service telefoane Galaxy sau sună-ne la 0766839430.

Cere ofertă de preț

Completand acest formular sunteti de acord cu GDPR: Datele personale pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru a vă trimite oferta solicitată de preț. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și să nu distribuim sau să folosim aceste date în scopuri altele decât cele legate de cererea dvs.
BLOG

ARTICOLE RECENTE

Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?
Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?

În lumea accelerată a tehnologiei mobile, flagship-urile precum Samsung Galaxy ...

Vezi articol
Reparatii pe Placa de Baza
Reparatii pe Placa de Baza

Explorând secretele reparațiilor Plăcii de Bază: Navigând în inima device-ului ...

Vezi articol
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este ...

Vezi articol
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple

Apple Watch este cel mai popular și performant ceas inteligent ...

Vezi articol

Contacteaza-ne

Sună la 0766839430

office@service-centre.ro

Calea Victoriei 91-93

Despre noi

Echipa noastra

Termeni si conditii

GDPR

Servicii

Inlocuire sticla

Inlocuire Display

Inlocuire acumulator

copyright 2024 @ Service Centre