Service si reparatii telefoane Galaxy

Vino în Calea Victoriei nr. 91-93

Ce ne-am face fără smartphone? Probabil cu greu îți imaginezi viața fără telefonul tău Galaxy. Știm că nu este ușor să te desparți de el, chiar și pentru o zi și nu este deloc plăcut să nu funcționeze corespunzător. De aceea, pentru orice problemă, noi oferim service și reparații telefoane Galaxy. Rapid, eficient și durabil!

Care este cel mai important lucru pentru tine, când vine vorba de telefonul tău? Să funcționeze bine în orice moment, să nu se descarce prea repede bateria, să aibă semnal și să nu te împiedice nimic să îl folosești oricând dorești. Ca să scapi de aceste griji, specialiștii noștri în reparații telefoane Galaxy sunt aici să te ajute.

Indiferent de modelul tău de smartphone Galaxy, de la cele mai vechi la cele mai noi, dacă îl aduci la service-ul nostru, găsim mereu o soluție eficientă pentru orice defecțiune. Pentru noi, orice dispozitiv, de la telefon la tabletă, nu are secrete.

De la display-uri sparte, probleme cu placa de bază, de memorie, cu touchscreen sau carcasa, până la probleme de software de orice fel, niciuna nu rămâne nerezolvată dacă îți aduci telefonul în service-ul nostru din București, pe Calea Victoriei 91-93.

Garanție 90 zile

30 minute reparația

Prețuri avantajoase

Service și reparații telefoane Galaxy: remediem orice defecțiune în timp record!

Vino cu telefonul tău Galaxy la noi și îi facem o diagnosticare gratuită, în urma căreia vei ști exact prețul și durata lucrărilor de reparație. Practicăm prețuri corecte întotdeauna și suntem transparenți în privința lucrărilor noastre de reparație.

Dintre lucrările noastre de reparații telefoane Galaxy, menționăm:

 • Înlocuire componente: display, touchscreen, geam, LCD, carcasă, microfon, căști, difuzor, cameră foto, acumulator etc.
 • Instalări software, upgrade-uri și rescriere sistem de operare, configurare Android, recuperări date, back-up.
 • Înlocuire chipuri.
 • Reparații butoane de volum sau de blocare.
 • Remediere probleme semnal – WiFi, date mobile, Bluetooth.
 • Remedierea altor probleme precum: defecțiuni la placa de bază, telefon intrat la apă, telefon blocat, mufe de conectare sau alimentare defecte, daune fizice de orice natură.

 

Misiunea noastră este să îți returnăm telefonul cu un aspect impecabil, complet funcțional, fără să îți mai creeze probleme pe termen lung. Folosim piese OEM/Swap de ultimă generație, având în stoc produse pentru majoritatea modelelor de telefoane. Nu ne aliniem, însă principiilor de genul: “merge și așa”! Noi nu cârpim, noi reparăm!

Astfel, orice reparație la telefonul tău va fi realizată în timp record, la prețuri competitive, fără să fie nevoie să aștepți zile întregi pentru a comanda piese de la producător. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt; vizitează-ne și te vei convinge!

Suntem de partea ta. De aceea, lucrările noastre de reparații telefoane Galaxy au garanție începând cu 90 de zile. Ținem la datele tale personale, de aceea le păstrăm confidențialitatea și le recuperăm în cazul defecțiunilor de hardware.

Orice defecțiune ar avea telefonul tău, te așteptăm să ne vizitezi la Centrul GSM din București, pe Calea Victoriei nr. 91-93. În cel mai scurt timp, dispozitivul tău va fi ca nou.

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre soluțiile noastre de service telefoane Galaxy sau sună-ne la 0766839430.

Ce zic Clienții despre noi?

    Excelent iphone, ipad and apple watch service! Thx

  Bosnigeanu Lucian
  23 aprilie 2022

    Excellent service, very smooth. It took less than expected to replace a Apple Watch screen. Highly recommend their service

  cristina khalifa
  9 aprilie 2022

    Visited these lads to get a battery change for an iPhone 8 plus. The guys were really prompt and professional and changed my smartphone’s battery in 20 minutes. The cost... Detalii was 180 RON and card payments are accepted. Was really happy with their services. Warranty is offered as well. Highly recommend this place in Central Bucharest for smartphone repairs. Thanks!

  Horia Ilie
  2 aprilie 2022

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii