Echipa noastra

Echipa noastră este gata să îți repare dispozitivul favorit, rapid, eficient, durabil!

De ce suntem atât de siguri? Datorită celor 3 tehnicieni cu experiență de peste 14 ani, care alcătuiesc echipa Service-Centre.

Aceleași principii de lucru ne-au adus împreună, iar miile de reparații efectuate eficient ne fac o echipă pe care te poți baza.Service Centre

Service iPhone, iPad & Watch

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00

Soluții Profesionale de Reparare pentru Problemele Tale de Software și Hardware

Atunci când te confrunți cu probleme la dispozitivul tau, noi suntem aici să îți oferim soluția perfectă. Cu experiența și pasiunea noastră pentru meseria aleasă, ne asigurăm că fiecare reparație este tratată cu atenție și profesionalism.

Implicare Proactivă, Diferența Dintre Bun și Excelent

Noi credem că implicarea proactivă face diferența între a fi un service bun sau unul excelent. De aceea, îți oferim mereu soluția cea mai potrivită pentru dispozitivul tau, în raport corect calitate - preț. Nu ne mulțumim să îndeplinim standardele "merge și așa", ci ne asigurăm că reparăm rapid, eficient și durabil.

Soluții pentru Probleme Exterioare și Interioare

Fie că este vorba despre probleme de aspect exterior, precum sticla spartă sau carcasă spartă, sau probleme interioare precum recuperarea datelor, probleme de sunet sau conexiune wi-fi, noi oferim soluții complete. Nu ne temem de provocări, acceptăm orice dispozitiv cu probleme diverse, indiferent de model sau brand.

Service pentru Majoritatea Brandurilor de Pe Piață

Răsfoiește paginile Service GSM și Service Tablete ale site-ului nostru pentru a afla mai multe detalii despre câteva dintre reparațiile pe care le putem realiza. Dacă dispozitivul tau nu apare în lista noastră, nu te îngrijora! Suntem pregătiți să oferim reparații pentru majoritatea brandurilor existente pe piață, inclusiv Nokia, Huawei, LG, HTC și altele. Contactează unul dintre tehnicienii noștri pentru mai multe informații.

Reparăm Dispozitive Performante sau Ușor Prăfuit

Indiferent dacă dispozitivul tau este unul dintre cele mai performante terminal GSM disponibile pe piață sau un terminal ușor prăfuit, noi suntem aici!

Articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


Copyright 2023 by Service Centre