Email:
office@service-centre.ro
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Adresa:
Calea Victoriei 91-93
Telefon:
0766839430

Reparatii iPhone X in Bucuresti

Reparatii diverse iPhone X:

 • Inlocuire display / sticla
 • Instalări, upgrade-uri, recuperare date, backup
 • Inlocuire cip-uri
 • Rescriere şi upgrade software
 • Reparaţii aduse butoanelor laterale de volum,silent si de blocare
 • Reparatii pe placa de baza
 • Inlocuirea camerei foto sau a difuzorului
 • Inlocuire acumulator
 • Rezolvarea problemelor de semnal, WiFi, Bluethoot
 • Inlocuirea carcasei în caz de zgârieturi si lovituri
 • Configurarea sistemului de operare

Alte reparatii

Reparatie telefon iPhone X

 

In ziua de azi, iPhone-urile sunt printre cele mai populare telefoane mobile prezente pe piata de smartphone-uri. Faptul ca au configuratii software si hardware superioare multor smartphone-uri ce ruleaza Android si faptul ca sunt la concurenta cu putine dintre acestea, precum Samsung si Huawei, sunt lucruri cunoscute. Putem spune faptul ca dispozitivele celor de la Apple s-au raspandit atat de mult in toata lumea incat este imposibil sa nu vezi cel putin o persoana intr-un spatiu public care sa nu foloseasca un iPhone sau un iPad. Insa, iPhone-urile, desi sunt mult mai rezistente fata de alte, telefoane mobile,  au exact aceleasi slabiciuni, iar componentele acestora sunt destul de fragile. Si sunt scenarii destul de comune in care poti sa te trezesti cu telefonul stricat, ca acel moment in care il scapi si i se sparge ecranul. Poate la un moment dat, bateria, placa de baza, camera foto sau difuzorul telefonului vor ceda si vor avea nevoie de reparatii. In aceste scenarii, vei fi nevoit sa te prezinti cu iPhone-ul tau la cel mai apropiat service de reparatii din localitatea ta pentru ca acestia sa-ti aduca telefonul inapoi la normal. Noi iti oferim exact acest lucru. Nu conteaza care este problema pe care o ai cu telefonul tau, ne oferim sa te ajutam sa o rezolvi printr-o  vizita la sediul nostru. Oferim reparatii iPhone X la preturi avantajoase, cu perioada de garantie asigurata in urma finalizarii procesului.

 

iPhone X a fost lansat de Apple in noiembrie 2017 si este modelul care a revolutionat, intr-un fel, modul in care smartphone-urile companiei din Copertino aratau pana la acea vreme. Poate unul dintre cele mai importante aspecte in legatura cu acesta a fost faptul ca Apple a schimbat, in sfarsit, design-ul telefonului fata de predecesoarele sale, in ciuda faptului ca amplasarea camerei frontale pe un notch a fost un motiv de critica la adresa dispozitivului, avand in vedere faptul ca este un tip de design controversat. 

 

iPhone X este un telefon cu dimensiunea de de 143.6 x 70.9 x 7.7 mm si greutatea de 174 de grame. Ruleaza iOS 11.1.1 din fabrica, iar sistemul de operare poate fi extins pana la cea mai recenta versiune, iOS 14.1. Este un dispozitiv nano-SIM cu rezistenta la apa si praf IP67 si prezinta optiunea pentru plati mobile Apple Pay (Visa, MasterCard, AMEX).  Are memorie interna de 3GB RAM, spatiu de stocare de maxim 256 GB si baterie cu capacitatea de 2716 mAh. Telefonul este alimentat de un procesor Apple A11 Bionic, cu o placa grafica Apple GPU three-core si o unitate de procesare Hexa-core 2.39 GHz (2x Monsoon + 4x Mistral). Memoria interna este de 3GB RAM, spatiul de stocare de maxim 256 GB si bateria are o capacitate de 2716 mAh. Camera foto a telefonului are doi senzori de 12 megapixeli cu o diafragma f/2.4, iar camera frontala are 7 megapixeli, cu diafragma f/2.2. 

Cere ofertă de preț

Completand acest formular sunteti de acord cu GDPR: Datele personale pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru a vă trimite oferta solicitată de preț. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și să nu distribuim sau să folosim aceste date în scopuri altele decât cele legate de cererea dvs.
BLOG

ARTICOLE RECENTE

Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?
Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?

În lumea accelerată a tehnologiei mobile, flagship-urile precum Samsung Galaxy ...

Vezi articol
Reparatii pe Placa de Baza
Reparatii pe Placa de Baza

Explorând secretele reparațiilor Plăcii de Bază: Navigând în inima device-ului ...

Vezi articol
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este ...

Vezi articol
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple

Apple Watch este cel mai popular și performant ceas inteligent ...

Vezi articol

Contacteaza-ne

Sună la 0766839430

office@service-centre.ro

Calea Victoriei 91-93

Despre noi

Echipa noastra

Termeni si conditii

GDPR

Servicii

Inlocuire sticla

Inlocuire Display

Inlocuire acumulator

copyright 2024 @ Service Centre