Reparatii placa de baza iPhone in Bucuresti

Repararea placii de baza iPhone poate fi una dintre cele mai complexe si dificile operatiuni de reparare pentru acest dispozitiv. Cu toate acestea, serviciul nostru de reparatii iPhone poate ajuta la remedierea oricarei probleme de placa de baza pe care o intampinati.

Indiferent daca aveti probleme cu cipul audio sau cipul de incarcare, echipa noastra de tehnicieni profesionisti si experimentati poate identifica si repara problema. Fie ca aveti nevoie de o reparatie a placii de baza pentru iPhone 7 sau o reparatie pentru iPhone X, suntem pregatiti sa va ajutam.

Reparatii placa de baza iPhone in Bucuresti


Service Centre

Service iPhone, iPad & Watch

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Reparam urmatoarele defecte

Reparatie placa de baza iPhone, Service iPhone

 

Serviciul nostru de reparatii iPhone ofera o gama larga de servicii de reparare a placii de baza, care pot ajuta la remedierea problemelor cu iPhone-ul dumneavoastra. Iata cateva dintre cele mai comune servicii de reparare a placii de baza pe care le oferim:

  1. Reparare cip audio - Daca aveti probleme cu sunetul sau cu difuzorul telefonului dumneavoastra iPhone, problema poate fi cu cipul audio. In acest caz, putem repara sau inlocui cipul audio pentru a va ajuta sa va bucurati din nou de sunetul cristalin al telefonului dumneavoastra.

  2. Reparare cip de incarcare - Daca bateria telefonului dumneavoastra iPhone se descarca rapid sau nu se incarca deloc, problema poate fi cu cipul de incarcare. Putem identifica si repara aceasta problema astfel incat sa va puteti bucura din nou de o durata mai lunga a bateriei si de o incarcare rapida.

Indiferent de problema cu care va confruntati, suntem aici sa va ajutam. Echipa noastra de tehnicieni profesionisti si experimentati foloseste cele mai noi tehnologii si echipamente pentru a identifica si repara orice problema cu placa de baza a iPhone-ului dumneavoastra.

In plus, oferim garantie pentru toate reparatiile noastre. Astfel, puteti fi sigur ca iPhone-ul dumneavoastra este in cele mai bune maini si ca va fi reparat corespunzator.

Deci, daca aveti probleme cu placa de baza a iPhone-ului dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de serviciul nostru de reparatii iPhone de cea mai buna calitate.

Articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


In perioada 12.08.2023 - 15.08.2023 suntem in concediu