Email:
office@service-centre.ro
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Adresa:
Calea Victoriei 91-93
Telefon:
0766839430

Reparatii placa de baza iPhone in Bucuresti

Repararea placii de baza iPhone poate fi una dintre cele mai complexe si dificile operatiuni de reparare pentru acest dispozitiv. Cu toate acestea, serviciul nostru de reparatii iPhone poate ajuta la remedierea oricarei probleme de placa de baza pe care o intampinati.

Indiferent daca aveti probleme cu cipul audio sau cipul de incarcare, echipa noastra de tehnicieni profesionisti si experimentati poate identifica si repara problema. Fie ca aveti nevoie de o reparatie a placii de baza pentru iPhone 7 sau o reparatie pentru iPhone X, suntem pregatiti sa va ajutam.

Reparam urmatoarele defecte

Reparatie placa de baza iPhone, Service iPhone

 

Serviciul nostru de reparatii iPhone ofera o gama larga de servicii de reparare a placii de baza, care pot ajuta la remedierea problemelor cu iPhone-ul dumneavoastra. Iata cateva dintre cele mai comune servicii de reparare a placii de baza pe care le oferim:

  1. Reparare cip audio - Daca aveti probleme cu sunetul sau cu difuzorul telefonului dumneavoastra iPhone, problema poate fi cu cipul audio. In acest caz, putem repara sau inlocui cipul audio pentru a va ajuta sa va bucurati din nou de sunetul cristalin al telefonului dumneavoastra.

  2. Reparare cip de incarcare - Daca bateria telefonului dumneavoastra iPhone se descarca rapid sau nu se incarca deloc, problema poate fi cu cipul de incarcare. Putem identifica si repara aceasta problema astfel incat sa va puteti bucura din nou de o durata mai lunga a bateriei si de o incarcare rapida.

Indiferent de problema cu care va confruntati, suntem aici sa va ajutam. Echipa noastra de tehnicieni profesionisti si experimentati foloseste cele mai noi tehnologii si echipamente pentru a identifica si repara orice problema cu placa de baza a iPhone-ului dumneavoastra.

In plus, oferim garantie pentru toate reparatiile noastre. Astfel, puteti fi sigur ca iPhone-ul dumneavoastra este in cele mai bune maini si ca va fi reparat corespunzator.

Deci, daca aveti probleme cu placa de baza a iPhone-ului dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de serviciul nostru de reparatii iPhone de cea mai buna calitate.

Cere ofertă de preț

Completand acest formular sunteti de acord cu GDPR: Datele personale pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru a vă trimite oferta solicitată de preț. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și să nu distribuim sau să folosim aceste date în scopuri altele decât cele legate de cererea dvs.
BLOG

ARTICOLE RECENTE

Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?
Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?

În lumea accelerată a tehnologiei mobile, flagship-urile precum Samsung Galaxy ...

Vezi articol
Reparatii pe Placa de Baza
Reparatii pe Placa de Baza

Explorând secretele reparațiilor Plăcii de Bază: Navigând în inima device-ului ...

Vezi articol
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este ...

Vezi articol
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple

Apple Watch este cel mai popular și performant ceas inteligent ...

Vezi articol

Contacteaza-ne

Sună la 0766839430

office@service-centre.ro

Calea Victoriei 91-93

Despre noi

Echipa noastra

Termeni si conditii

GDPR

Servicii

Inlocuire sticla

Inlocuire Display

Inlocuire acumulator

copyright 2024 @ Service Centre