Loading ...

Înlocuire display iPhone X

Ecranul unui telefon iPhone X, ca de altfel și carcasa acestuia, sunt din sticlă, ceea ce presupune destul de multă atenție din parte utilizatorului în momentul manipulării și chiar al depozitării. Chiar dacă acest tip de telefon are o bună aderență și nu alunecă ușor din mână, se poate totuși întâmpla ca acesta să cadă și să producă daune ireversibile display-ului, caz în care schimbarea display-ului iPhone X este absolut obligatorie.

Display iPhone X

Cand vine momentul sa schimbi display-ul la un iPhone X?

Tocmai pentru că întregul exterior este din sticlă, iPhone X se numără printre cele mai elegante telefoane, dar și printre cele mai vulnerabile dacă nu este adecvat protejat. Odată scăpat pe jos sau supus unui șoc mecanic, acest dispozitiv are toate șansele să se crape sau să chiar să se spargă. Cu atât mai mult cu cât cei mai mulți dintre noi avem un stil de viață alert în care suntem de multe ori în grabă și neatenți. Așa că dacă tocmai ai avut parte de un astfel de episod în care graba sau natenția au generat un astfel de accident, serviciile noastre specializate te vor ajuta să remediezi problema în cel mai scurt timp.

Display-ul unui telefon iPhone X este unul sofisticat, fiind primul displey de tip OLED folosit de Apple pentru telefoanele sale. Iar aceasta este doar una dintre multele inovații pe care le aduce acest telefon extrem de performant, iPhone X fiind, pe drept cuvânt, un telefon de top care aduce multă satisfacție utilizatorilor care se bucură de un astfel de dispozitiv. Așa că suntem extrem de conștienți de cât de mult valorează acesta pentru tine și cât de multă nevoie ai să îți fie restituit în cel mai scurt timp. Din acest motiv, schimbarea ecranului telefonului tău va fi efectuată în cel mai scurt timp posibil și în cele mai bune condiții. Tocmai pentru ca tu să te poți bucura rapid de telefonul tău iPhone X complet funcțional. 

 iPhone X este, într-adevăr, un telefon sofisticat și performant, ceea ce îl transformă într-un ajutor prețios pentru posesori, dar nu fără grija suplimentară pe care trebuie să o acorde aceștia pentru a-i asigura protecția. Fiind în întregime din sticlă, acesta este destul de fragil atunci când vine vorba despre șocuri mecanice, un astfel de accident soldându-se de cele mai multe ori cu schimbarea ecranului iPhone X. 

Dacă te afli într-o astfel de situație și telefonul tău a suferit un șoc mecanic care i-a afectat iremediabil ecranul, echipa noastră îți oferă intervenția promptă și profesională de care ai nevoie pentru a te bucura din nou de telefonul tău. În cazul în care ecranul a fost deteriorat permanent îți oferim soluția de înlocuire a acestuia printr-o procedură specializată și sigură. Iar când ne referim la siguranță, ne referim la siguranță din toate punctele de vedere, de la procedura de schimbare a display-ului iPhone X până la calitatea ecranului montat.

Alege service-centre.ro pentru a iti schimba display-ul la iPhone X

Service Centre îți oferă servicii de calitate pentru rezultate de calitate, indiferent de complexitatea reparației sau de cât de solicitantă este aceasta. În funcție de necesitățile specifice ale fiecărei situații îți vom calcula prețul manoperei în așa fel încât să fii pe deplin mulțumit nu numai de rezultat, dar și de raportul calitate-preț. Și totul în cel mai scurt timp pentru că peste 90% din piesele pe care le folosim pentru înlocuiri se află deja în stocul nostru, ceea ce va elimina orice așteptare inutilă. Nu vei mai fi nevoit să aștepți o comandă specială pentru a înlocui display-ul telefonului tău, ci te vei putea folosi din nou de smartphone-ul tău într-un timp foarte scurt. În plus chiar dacă Apple nu comercializează piese de schimb, cele mai multe dintre piesele pe care le folosim sunt originale, tocmai pentru ca tu să poți fi 100% mulțumit de rezultat. Iar atunci când folosim piese compatibile de la alți producători te înștiințăm și luăm de comun acord decizia finală. 

Alege un service specializat pentru schimbarea ecranului dispozitivului tău și echipa noastră îți va asigura reparația de care ai nevoie la standardele de calitate pe care ți le dorești. Și totul prin intermediul unui proces transparent în care să fii în permanență informat privind stadiul în care se află reparația și dacă totul se desfășoară conform angajamentelor inițiale. 

Contactează-ne la sediul nostru din București, Calea Victoriei nr. 91-93 sau la numărul de telefon 0766839430. Iar dacă nu ai timp de un drum până la noi și dorești să ne cunoști opinia vis a vis de problema ta, folosește formularul de pe pagina de contact și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Newsletter signup

Book an Engineer

Collection Day
Computer / Laptop

Brand

Operating System

First name

Last name

Email address

Contact phone number

Address

City

Special requests

Make an Appointment