Inlocuire acumulator iPhone 7 Plus

Vino în Calea Victoriei nr. 91-93

Inlocuire acumulator / baterie iPhone 7 Plus

 

Preț înlocuire acumulator: 150 RON

Garanție 90 zile

30 minute reparația

Prețuri avantajoase

Schimbare baterie / acumulator iPhone 7 Plus

Un iPhone este un telefon extrem de scump, cu care trebuie sa fii grijuliu, pentru ca are piese extrem de fragile care se pot sparge instant in urma unui impact. Desi cele mai predispuse componente pentru a se deteriora sunt, fara indoiala, ecranul, touchscreen-ul si geamul de sticla al telefonului, acesta poate intampina probleme si fara a fi neaparat scapat din mana. Mai ales in scenariul in care acesta incepe sa nu se mai incarce. Ceea ce inseamna ca problema telefonului poate fi ori bateria, ori portul de incarcare. Daca este bateria, totusi, cel mai bun mod prin care iti poti da seama de acest lucru este daca incarcarea telefonului era mai lenta inainte ca acesta sa nu se mai incarce deloc. In cazul contrar in care acesta nu se mai incarca dintr-odata, problema este portul de incarcare. Oricare problema ar fi dintre acestea doua, este nevoie de o vizita la un service de reparatii specializat in materie de iPhone-uri, care sa dispuna de componentele necesare pentru a inlocui bateria in cel mai scurt timp posibil. In schimbul unei deplasari la sediul nostru si al unui pret avantajos, ne oferim sa-ti fixam aceasta problema in cel mai scurt timp posibil, maxim 30 de minute.

 

iPhone 7 Plus este un smartphone dezvoltat si lansat de catre corporatia americana Apple Inc. in septembrie 2016, ca model phablet al lui iPhone 7. Cu siguranta, design-ul nu este cu nimic diferit in comparatie cu predecesoarele sale, iPhone 7 Plus fiind un fel de iPhone 6 Plus, cu exceptia faptului ca nu are incorporat jack-ul audio de 3.5mm. Este o mutare care a fost destul de controversata la vremea la care au fost lansate aceste dispozitive, insa a fost nasterea unui trend, astfel incat smartphone-urile care nu contin un jack audio in ziua de astazi sunt la tot pasul. Asta in ciuda faptului ca Apple a fost puternic criticata pentru lipsa jack-ului audio, atat de utilizatori, cat si de publicatii, in urma lansarii acestui model.

 

iPhone 7 Plus este un telefon nano-SIM ce prezinta optiunea de a se conecta la Apple Pay, o aplicatie de plati mobile prin care se pot efectua tranzactii catre Visa si MasterCard. Ecranul dispozitivului este unul Retina IPS LCD, cu diagonala de 5.5 inch, rezolutia de 1080 x 1920 pixeli, rata de aspect de 16:9. iPhone 7 Plus are o camera foto cu doi senzori de cate 12 megapixeli fiecare, dintre care unul este un senzor obiectiv cu unghi larg, iar cealalt este un senzor teleobiectiv. Telefonul este alimentat de un procesor Apple A10 Fusion, cu placa grafica PowerVR Series7XT Plus si unitate de procesare Quad-core 2.34 GHz. Acesta ruleaza iOS 10 din fabrica, iar sistemul de operare poate fi extins pana la versiunea iOS 14.1. Bateria lui iPhone 7 Plus are o capacitate de 2900 mAh, astfel incat telefonul poate rezista pana la 14 ore de utilizare intensiva si aproape doua zile de utilizare moderata. 

Ce zic Clienții despre noi?

    Excelent iphone, ipad and apple watch service! Thx

  Bosnigeanu Lucian
  23 aprilie 2022

    Excellent service, very smooth. It took less than expected to replace a Apple Watch screen. Highly recommend their service

  cristina khalifa
  9 aprilie 2022

    Visited these lads to get a battery change for an iPhone 8 plus. The guys were really prompt and professional and changed my smartphone’s battery in 20 minutes. The cost... Detalii was 180 RON and card payments are accepted. Was really happy with their services. Warranty is offered as well. Highly recommend this place in Central Bucharest for smartphone repairs. Thanks!

  Horia Ilie
  2 aprilie 2022

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii