Email:
office@service-centre.ro
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Adresa:
Calea Victoriei 91-93
Telefon:
0766839430

Inlocuire acumulator iPhone 7 Plus in Bucuresti

Inlocuire acumulator / baterie iPhone 7 Plus

Preț înlocuire acumulator: 150 RON

Inlocuim acumulatorul si la alte modele de iPhone

Inlocuire acumulator iPhone 7 Plus

 

Un iPhone este un telefon extrem de scump, cu care trebuie sa fii grijuliu, pentru ca are piese extrem de fragile care se pot sparge instant in urma unui impact. Desi cele mai predispuse componente pentru a se deteriora sunt, fara indoiala, ecranul, touchscreen-ul si geamul de sticla al telefonului, acesta poate intampina probleme si fara a fi neaparat scapat din mana. Mai ales in scenariul in care acesta incepe sa nu se mai incarce. Ceea ce inseamna ca problema telefonului poate fi ori bateria, ori portul de incarcare. Daca este bateria, totusi, cel mai bun mod prin care iti poti da seama de acest lucru este daca incarcarea telefonului era mai lenta inainte ca acesta sa nu se mai incarce deloc. In cazul contrar in care acesta nu se mai incarca dintr-odata, problema este portul de incarcare. Oricare problema ar fi dintre acestea doua, este nevoie de o vizita la un service de reparatii specializat in materie de iPhone-uri, care sa dispuna de componentele necesare pentru a inlocui bateria in cel mai scurt timp posibil. In schimbul unei deplasari la sediul nostru si al unui pret avantajos, ne oferim sa-ti fixam aceasta problema in cel mai scurt timp posibil, maxim 30 de minute.

 

iPhone 7 Plus este un smartphone dezvoltat si lansat de catre corporatia americana Apple Inc. in septembrie 2016, ca model phablet al lui iPhone 7. Cu siguranta, design-ul nu este cu nimic diferit in comparatie cu predecesoarele sale, iPhone 7 Plus fiind un fel de iPhone 6 Plus, cu exceptia faptului ca nu are incorporat jack-ul audio de 3.5mm. Este o mutare care a fost destul de controversata la vremea la care au fost lansate aceste dispozitive, insa a fost nasterea unui trend, astfel incat smartphone-urile care nu contin un jack audio in ziua de astazi sunt la tot pasul. Asta in ciuda faptului ca Apple a fost puternic criticata pentru lipsa jack-ului audio, atat de utilizatori, cat si de publicatii, in urma lansarii acestui model.

 

iPhone 7 Plus este un telefon nano-SIM ce prezinta optiunea de a se conecta la Apple Pay, o aplicatie de plati mobile prin care se pot efectua tranzactii catre Visa si MasterCard. Ecranul dispozitivului este unul Retina IPS LCD, cu diagonala de 5.5 inch, rezolutia de 1080 x 1920 pixeli, rata de aspect de 16:9. iPhone 7 Plus are o camera foto cu doi senzori de cate 12 megapixeli fiecare, dintre care unul este un senzor obiectiv cu unghi larg, iar cealalt este un senzor teleobiectiv. Telefonul este alimentat de un procesor Apple A10 Fusion, cu placa grafica PowerVR Series7XT Plus si unitate de procesare Quad-core 2.34 GHz. Acesta ruleaza iOS 10 din fabrica, iar sistemul de operare poate fi extins pana la versiunea iOS 14.1. Bateria lui iPhone 7 Plus are o capacitate de 2900 mAh, astfel incat telefonul poate rezista pana la 14 ore de utilizare intensiva si aproape doua zile de utilizare moderata. 

Cere ofertă de preț

Completand acest formular sunteti de acord cu GDPR: Datele personale pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru a vă trimite oferta solicitată de preț. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și să nu distribuim sau să folosim aceste date în scopuri altele decât cele legate de cererea dvs.
BLOG

ARTICOLE RECENTE

Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?
Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?

În lumea accelerată a tehnologiei mobile, flagship-urile precum Samsung Galaxy ...

Vezi articol
Reparatii pe Placa de Baza
Reparatii pe Placa de Baza

Explorând secretele reparațiilor Plăcii de Bază: Navigând în inima device-ului ...

Vezi articol
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este ...

Vezi articol
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple

Apple Watch este cel mai popular și performant ceas inteligent ...

Vezi articol

Contacteaza-ne

Sună la 0766839430

office@service-centre.ro

Calea Victoriei 91-93

Despre noi

Echipa noastra

Termeni si conditii

GDPR

Servicii

Inlocuire sticla

Inlocuire Display

Inlocuire acumulator

copyright 2024 @ Service Centre