Inlocuire acumulator iPhone X

Inlocuire acumulator / baterie iPhone X

Preț înlocuire acumulator: 250 RONService Centre

Service iPhone, iPad & Watch

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00

Inlocuim acumulatorul si la alte modele de iPhone

Inlocuire acumulator iPhone X

 

In cazul in care iPhone-ul tau incepe sa nu se mai incarce, acest lucru nu poate insemna decat doua lucruri: are o problema cu bateria sau o problema cu portul de incarcare. Desi, oricare dintre aceste doua probleme ar putea fi, acestea sunt practic cat se poate de similare si necesita cea mai mare atentie pentru ca telefonul tau sa functioneze in conditii optime din nou. Acestea fiind spuse, trebuie sa te prezinti cu iPhone-ul tau la cel mai apropiat service de reparatii pentru a avea bateria telefonului inlocuita, un service care sa aiba in stoc componentele necesare pentru a duce la capat aceasta operatiune in cel mai scurt timp posibil. Pentru ca atunci cand ai un iPhone, nu-ti poti permite sa-ti cumperi unul nou din cea mai mica problema pe care aceasta o intampina, deoarce dispozitivele celor de la Apple sunt extrem de costisitoare. In schimbul unei deplasari la sediul nostru si al unui pret avantajos, ne oferim sa-ti fixam aceasta problema in cel mai scurt timp posibil, maxim 30 de minute.

 

iPhone X este un smartphone dezvoltat si lansat de catre gigantul tech Apple Inc. Compania americana a dezvoltat acest telefon pentru a reprezenta tehnologia viitorului. Tocmai din acest motiv, design-ul este complet diferit fata de cel cu care Apple ne-a obisnuit pana acum. Asta in ciuda faptului ca un factor care nu a fost primit prea bine de public este notch-ul telefonului, fiind parte dintr-un trend destul de nepopular printre utilizatorii de telefoane mobile. iPhone X a fost primul iPhone care a folosit un ecran OLED. Senzorul de amprenta al butonului Home a fost inlocuit cu un nou tip de autentificare numit Face ID, care folosea senzori pentru a scana fata utilizatorului si a debloca dispozitivul. La momentul lansarii sale in noiembrie 2017, acesta a devenit, de asemenea, cel mai scump iPhone din istorie, cu preturi chiar mai mari la nivel international, datorita taxelor de vanzare locale si a importurilor suplimentare.

 

iPhone X este un telefon nano-SIM cu rezistenta la apa si praf IP67 si prezinta optiunea pentru plati mobile Apple Pay (Visa, MasterCard, AMEX). Dimensiunea sa este de 143.6 x 70.9 x 7.7 mm si greutatea de 174 de grame. Ruleaza iOS 11.1.1 din fabrica, iar sistemul de operare este upgradabil pana la versiunea iOS 14.1. Are memorie interna de 3GB RAM, spatiu de stocare de maxim 256 GB si baterie cu capacitatea de 2716 mAh. Este alimentat de un procesor Apple A11 Bionic, cu o placa grafica Apple GPU three-core si o unitate de procesare Hexa-core 2.39 GHz (2x Monsoon + 4x Mistral). Camera foto a telefonului are doi senzori de 12 megapixeli cu o diafragma f/2.4, iar camera frontala are 7 megapixeli, cu diafragma f/2.2. Memoria interna a telefonului este de 3GB RAM, spatiul de stocare de maxim 256 GB si bateria are o capacitate de 2716 mAh.

 

Articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


Copyright 2023 by Service Centre