Modul incarcare iPhone Xs Max in Bucuresti

Oferta noastra include servicii de inlocuire a modulului de incarcare pentru iPhone XS Max. Daca ai probleme cu mufa de incarcare a dispozitivului tau, nu trebuie sa te ingrijorezi. Echipa noastra este formata din tehnicieni experimentati si calificati care vor fi bucurosi sa iti ofere un modul de incarcare compatibil, de inalta calitate. Noi intelegem cat de important este pentru tine sa ai un dispozitiv care functioneaza perfect, astfel incat sa te bucuri de o experienta utilizare fara probleme. Contacteaza-ne astazi pentru a programa o interventie si a fi sigur ca dispozitivul tau va fi incarcat la capacitate maxima.

Modul incarcare iPhone Xs Max in Bucuresti


Service Centre

Service iPhone, iPad & Watch

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

ceva

Modulul de incarcare pentru iPhone XS Max este un accesoriu esential pentru orice proprietar de iPhone XS Max. Acesta ofera o metoda rapida si eficienta pentru incarcarea dispozitivului, oriunde te-ai afla. Designul compact si portabil iti permite sa incarci iPhone-ul XS Max fara probleme, fie acasa, la birou sau in timpul calatoriilor. Modulul este compatibil cu toate cablurile Lightning si este construit pentru durabilitate. Incarcarea devine astfel un proces simplu si fara griji.

5 caracteristici principale al telefonului iphone xs max:

  1. Ecran Super Retina HD de 6.5 inch.
  2. Procesor A12 Bionic cu arhitectura Neural Engine.
  3. Camera cu dopple lens 12 MP.
  4. Sistem de operare iOS 12 cu posibilitatea de upgrade la versiuni ulterioare.
  5. Stocare interna de pana la 512 GB.

Daca ai probleme cu mufa de incarcare la iPhone XS Max, iti recomandam sa incerci un modul de incarcare compatibil cu acest model. Aceste moduluri sunt construite pentru a oferi o incarcare rapida si eficienta, fiabila si durabila. Designul compact si portabil iti permite sa incarci dispozitivul oriunde te-ai afla, fara a fi nevoie sa te ingrijorezi de descarcarea acestuia. In plus, aceste moduluri sunt compatibile cu toate cablurile Lightning, astfel incat sa te bucuri de o experienta de incarcare fara probleme. Investeste in un modul de incarcare de calitate pentru a-ti simplifica viata si a evita problemele cu mufa de incarcare a iPhone XS Max.

Articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


In perioada 12.08.2023 - 15.08.2023 suntem in concediu