Email:
office@service-centre.ro
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Adresa:
Calea Victoriei 91-93
Telefon:
0766839430

Schimbarea geamului sau a display-ului la iPhone

Publicat de: Admin, Data: 16/02/2023, Categorie: iPhone XS Max

Atunci cand cumperi un telefon nou, primele accesorii pe care le vei cumpara fie deodata cu telefonul, fie dupa o scurta perioada de timp sunt husa si folia de protectie, pentru ca telefonul sa fie in siguranta. Dar, aceste 2 accesorii nu garanteaza in proportie de 100% ca telefonul tau nu se sparge sau zgaria, pentru ca daca ai scapat telefonul si impact este mare si puternic, posibilitatea ca el sa se fi spart este mare, dar daca impactul este mic, sansele sunt mari ca ecranul sa fie intact si sa se sparga sau sa se zgaria folia. In orice caz, ele sunt foarte importante pentru protectia telefonul. Dar, ce faci daca ai scapat telefonul si s-a spart ecranul? Pentru a afla rapunsul la intrebare, ramai cu ochii pe randurile de mai jos.

Servicii oferite de Service Centre

Daca ai un iPhone si l-ai scapat pe o suprafata dura, iar ecranul s-a spart, trebuie sa mergi la un service gsm unde sa se inlocuiasca sticla la iPhone. Ce este drept, te va costa o suma destul de mare de bani, dar depinde de modelul de iPhone, dar in orice caz, va fi mai mic pretul decat daca ti-ai cumpara un alt iPhone. Daca ai mare nevoie de telefon, trebuie sa ai in vedere faptul ca aceasta reparatie este destul de complexa si necesita un timp mai mare de rezolvare, deci poate sa dureze cateva zile, ceea ce inseamna ca va trebui sa iti faci rost de un alt telefon, sa imprumuti unul pentru a-ti rezolva activitatile. Reparatia poate dura mai mult sau mai putin, pentru ca in cazul in care are piesa necesara pe stoc, reparatia se va finaliza repede. Dar, daca piesa trebuie comandata, va dura mai mult, pentru ca pot aparea intarzieri cu privire la livrarea piesei.

Daca un service gsm se afla in apropierea locuintei sau in apropierea locului de munca este excelent. Dar daca ai preferinta pentru un anumit service gsm si se afla la o distanta mai mare, poti sa intri in contact telefonic si sa intrebi daca exista posibilitatea ca un tehnician sa vina sa repar telefonul de acasa. Unele service-uri au personal care sa mearga la clienti acasa, dar depinde si de tipul reparatiei, pentru ca unele pot fi rezolvate doar la sediu. Sansele ca un tehnician sa vina la tine acasa pentru a schimba display-ul la iPhone sunt mai mici, dar poate veni pentru alt tip de reparatii. 

Acestea fiind spuse, chiar daca inlocuirea sticlei este o reparatie mai costisitoare, este mai rentabila decat cumpararea unui nou telefon, mai ales daca vrei ca acel nou telefon sa fie mai nou si mai bun decat cel actual. Aceasta reparatie poate dura mai mult sau mai putin.

Cere ofertă de preț

Completand acest formular sunteti de acord cu GDPR: Datele personale pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru a vă trimite oferta solicitată de preț. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și să nu distribuim sau să folosim aceste date în scopuri altele decât cele legate de cererea dvs.
BLOG

ARTICOLE RECENTE

Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?
Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?

În lumea accelerată a tehnologiei mobile, flagship-urile precum Samsung Galaxy ...

Vezi articol
Reparatii pe Placa de Baza
Reparatii pe Placa de Baza

Explorând secretele reparațiilor Plăcii de Bază: Navigând în inima device-ului ...

Vezi articol
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este ...

Vezi articol
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple

Apple Watch este cel mai popular și performant ceas inteligent ...

Vezi articol

Contacteaza-ne

Sună la 0766839430

office@service-centre.ro

Calea Victoriei 91-93

Despre noi

Echipa noastra

Termeni si conditii

GDPR

Servicii

Inlocuire sticla

Inlocuire Display

Inlocuire acumulator

copyright 2024 @ Service Centre