Service Apple Watch 2, inlocuire sticla, display in Bucuresti

Reparatii Apple Watch 2

Inlocuire sticl? Apple Watch 2
Inlocuire display Apple Watch 2
Inlocuire acumulator Apple Watch 2
Reparatii diverse 

 

Service Apple Watch 2, inlocuire sticla, display in Bucuresti

Eticheta: schimbare sticla

Service Centre

Service iPhone, iPad & Watch

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Vezi alte modele de Apple Watch

Înlocuire sticl?, display sau touchscreen Apple Watch

Apple Watch 2 a fost lansat in anul 2016 ca o actualizare a modelului original al ceasului inteligent al companiei Apple. Acesta a venit cu o serie de imbunatatiri, inclusiv o conectivitate GPS integrata, un procesor mai puternic si rezistenta la apa. De asemenea, a fost adaugat un port pentru conectarea de accesorii, cum ar fi boxele Bluetooth sau camerele de sport.

Unul dintre cele mai importante lucruri care a diferentiat Apple Watch 2 de primul sau model a fost adaugarea conectivitatii GPS. Acest lucru a permis utilizatorilor sa urmareasca traseele lor de alergare sau mers cu bicicleta fara a fi nevoie sa poarte un iPhone cu ei. De asemenea, a permis o mai buna monitorizare a activitatilor fizice prin intermediul aplicatiilor de fitness integrate.

Apple Watch 2 a fost, de asemenea, echipat cu un procesor dual-core S2 care a oferit o performanta mai buna decat modelul original. Acest lucru a permis o experienta mai fluida atunci cand se utilizeaza ceasul pentru diverse activitati, cum ar fi trimiterea de mesaje sau accesarea aplicatiilor. De asemenea, a fost adaugata o protectie suplimentara impotriva apei, permitandu-i utilizatorilor sa poarte ceasul in timp ce inoata sau in conditii de ploaie.

In plus, Apple Watch 2 a venit cu un port pentru conectarea de accesorii, cum ar fi boxele Bluetooth sau camerele de sport. Acest lucru a oferit utilizatorilor posibilitatea de a personaliza ceasul lor pentru a se potrivi nevoilor lor specifice.

In general, Apple Watch 2 a fost o actualizare importanta a modelului original al ceasului inteligent al companiei Apple, oferind o conectivitate GPS integrata, o performanta imbunatatita si o protectie suplimentara impotriva apei. De asemenea, adaugarea portului pentru accesorii a oferit utilizatorilor posibilitatea de a personaliza ceasul lor in functie de nevoile lor.

Punem la dispozitie servicii de reparatii pentru urmatoarele modele:

 

  • Apple Watch Seria 2
  • Apple Watch Seria 3
  • Apple Watch Seria 4
  • Apple Watch Seria 5
  • Apple Watch SE
  • Apple Watch Seria 6
  • Apple Watch Seria 7

Articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


In perioada 12.08.2023 - 15.08.2023 suntem in concediu