Service iPad Air – Înlocuire display, touchscreen, sticlă, acumulator

Vino în Calea Victoriei nr. 91-93

Ai un iPad Air defect? Noi suntem soluția!

 

Preț înlocuire touchscreen de la: 200 RON

Preț înlocuire Sticlă de la: 450 RON

Garanție 90 zile

30 minute reparația

Prețuri avantajoase

Service iPad Air – Înlocuire display, touchscreen, sticlă, acumulator

Chiar daca suntem mai obisnuiti ca la service-urile gsm se repara telefoane, ei bine, daca vei intampina vreodata o problema la tableta ta, locul unde va trebui sa o duci pentru a se repara este la un service gsm. Daca inca ai o tableta mai veche, poate ca prezina unele probleme, poate ca nu mai incarca sau nu mai porneste, acestea sunt semne ca are nevoie de o reparatie. Compania Apple a lansat si continua sa lanseze unele dintre cele mai bune tablete de pe piata. Cu toate acestea, un model mai vechi de iPad poate sa prezinte unele probleme sau poate ca ai scapat tableta pe o suprafata dura, s-a spart si este nevoie de o inlocuire a sticlei la iPad Air. Dar, indiferent de defectiunile pe care tableta le are, locul unde trebuie sa mergi este la un service gsm. 

Chiar daca iPad-urile sunt tablete foarte bune, asta nu inseamna ca nu vor intampina niciodata vreo defectiune. Faptul ca sunt tablete bune nu le fereste de unele stricaciuni, asta nu inseamna ca nu este posibil sa se strice acumulatorul si sa nu fie nevoie de o inlocuire a acumulatorului la iPad Air sau daca ai scapat-o ca nu va fi nevoie de o schimbare a display-ului la iPad Air. Unele defecte sunt inevitabile sau poate ca nici nu este vina ta ca a aparut o defectiune la tableta, dar asta nu influenteaza calitatea specificatiilor tabletei.

Exista urmatoarele modele de iPad Air:

 

 • iPad Air (a 4-a generatie)
 • iPad Air (a 3-a generatie)
 • iPad Air 2
 • iPad Air

Primul model de iPad Air a fost lansat in anul 2014 cu optiuni de stocare de 16, 32, 64 si 128 GB, avand rama frontala alba sau neagra, suport pentru nano-SIM, camera frontala avand FaceTime HD, iar cea de spate are un obiectiv larg. iPad Air 2 a fost lansat tot in anul 2014, dar primeste in plus fata de modelul anterior un senzor Touch ID in butonul de pornire. iPad Air de a 3-a generatie a aparut in 2019, avand optiuni de stocare de 64 si 256 GB, iar restul specificatiilor fiind similare cu modelul anterior. iPad Air de a 4-a generatie este ultimul model lansat de Apple pana acum si a aparut in anul 2020, dar de data asta senzorul Touch ID se afla in butonul de pornire care se afla in partea de sus, restul caracteristicilor fiind similare cu modelul lansat inaintea sa.

Acestea fiind spuse, daca ai un model de iPad Air, fie ca este mai vechi, fie ca este mai nou, indiferent de defectiunea sau stricaciunea pe care o are, aceasta se poate rezolva pe cat de repede posibil la un Service Centre, iar calitatea reparatiei va fi de inalta calitate.

Ce zic Clienții despre noi?

    Excelent iphone, ipad and apple watch service! Thx

  Bosnigeanu Lucian
  23 aprilie 2022

    Excellent service, very smooth. It took less than expected to replace a Apple Watch screen. Highly recommend their service

  cristina khalifa
  9 aprilie 2022

    Visited these lads to get a battery change for an iPhone 8 plus. The guys were really prompt and professional and changed my smartphone’s battery in 20 minutes. The cost... Detalii was 180 RON and card payments are accepted. Was really happy with their services. Warranty is offered as well. Highly recommend this place in Central Bucharest for smartphone repairs. Thanks!

  Horia Ilie
  2 aprilie 2022

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii