Email:
office@service-centre.ro
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Adresa:
Calea Victoriei 91-93
Telefon:
0766839430

Service iPad – Inlocuire display, sticla, acumulator in Bucuresti

Ai un iPad Defect? Te putem ajuta!

Eticheta: service ipad

Exista 8 generatii de iPad, si anume:

  • iPad (a 8-a generatie)
  • iPad (a 7-a generatie)
  • iPad (a 6-a generatie)
  • iPad (a 5-a generatie)
  • iPad (a 4-a generatie)
  • iPad (a 3-a generatie)
  • iPad 2
  • iPad

Chiar daca tabletele nu mai sunt atat de folosite, cu toate acestea, unele persoane inca au nevoie de o tableta. Chiar daca este o tableta mai veche, asta nu inseamna ca nu mai poata fi folosita sau ca nu mai este functionala, doar ca specificatiile sale sunt mai slabe. Compania Apple a lansat unele dintre cele mai bune tablete de pe piata. Dar, dupa o perioada de utilizare, este posibil ca ele sa intampine cateva probleme de functionare, poate ca nu mai incarca, nu mai pornesc, poate ca ai scapat-o pe o suprafata dura, iar impactul a fost atat de puternic inca nu a putut sa faca fata si s-a spart si in aceasta situatie vei avea nevoie de o inlocuire a sticlei la iPad-ul tau. Dar, o solutie pentru toate aceste probleme o reprezinta service-urile gsm.

La un service gsm nu se repara doar telefoane. Exista unele service-uri care se ocupa si cu reparatiile tabletelor. Daca ai un iPad, fie ca este mai vechi, fie ca este dintr-o generatie mai noua, daca de exemplu ai probleme cu acumulatorul, poti sa apelezi la un service gsm pentru a se inlocui acumulatorul la iPad. Dar, pe langa aceste probleme de inlocuire a acumulatorului, de schimbare a display-ului la iPad, la service se mai pot rezolva si alte defectiuni pe care le are orice tableta.

Vom prezenta cateva caracteristici la fiecare model. Primul iPad a aparut in 2010 si are optiuni de stocare de 16, 32 si 64 GB, cadrul frontal este negru si are suport pentru cartela SIM. Ipad 2 a aparut in 2011 si are optiuni de stocare de 16, 32, 64 GB, are cadrul negru sau alb, are camera frontala si de spate si slot pentru micro-SIM. iPad de a 3-a generatie a aparut in anul 2021, avand aceleasi optiuni de stocare ca si pana acum, rama este alba sau neagra, camera FaceTime si iSight. iPad de a 4-a generatie a aparut in 2012 si are o noua optiune de stocare, de 128 GB, are in plus camera FaceTime HD si iSight. iPad de a5-a generatie a aparut in 2017 cu optiuni de stocare de 32 si 128 GB, cu FaceTime HD pe fata si spate si are un senzor Touch ID in butonul de pornire si accepta nano-SIM. iPad de 6-a generatie a aparut in 2018, avand aceleasi specificatii ca modelul anterior. iPad de a7-a generatie a aparut in 2017, avand aceleasi specificatii ca modelul anterior, fiind valabil si pentru iPad de 8-a generatie din 2020.

Asadar, indiferent de ce model de iPad ai, pentru orice reparatie va stam la dispozitie!

Cere ofertă de preț

Completand acest formular sunteti de acord cu GDPR: Datele personale pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru a vă trimite oferta solicitată de preț. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și să nu distribuim sau să folosim aceste date în scopuri altele decât cele legate de cererea dvs.
BLOG

ARTICOLE RECENTE

Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?
Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?

În lumea accelerată a tehnologiei mobile, flagship-urile precum Samsung Galaxy ...

Vezi articol
Reparatii pe Placa de Baza
Reparatii pe Placa de Baza

Explorând secretele reparațiilor Plăcii de Bază: Navigând în inima device-ului ...

Vezi articol
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este ...

Vezi articol
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple

Apple Watch este cel mai popular și performant ceas inteligent ...

Vezi articol

Contacteaza-ne

Sună la 0766839430

office@service-centre.ro

Calea Victoriei 91-93

Despre noi

Echipa noastra

Termeni si conditii

GDPR

Servicii

Inlocuire sticla

Inlocuire Display

Inlocuire acumulator

copyright 2024 @ Service Centre