Reparații iPad – Inlocuire display, sticla, acumulator

Vino în Calea Victoriei nr. 91-93

Ai un iPad defect? Noi suntem soluția!

Garanție 90 zile

30 minute reparația

Prețuri avantajoase

Reparații iPad – Inlocuire display, sticla, acumulator

Exista 8 generatii de iPad, si anume:

 • iPad (a 8-a generatie)
 • iPad (a 7-a generatie)
 • iPad (a 6-a generatie)
 • iPad (a 5-a generatie)
 • iPad (a 4-a generatie)
 • iPad (a 3-a generatie)
 • iPad 2
 • iPad

Chiar daca tabletele nu mai sunt atat de folosite, cu toate acestea, unele persoane inca au nevoie de o tableta. Chiar daca este o tableta mai veche, asta nu inseamna ca nu mai poata fi folosita sau ca nu mai este functionala, doar ca specificatiile sale sunt mai slabe. Compania Apple a lansat unele dintre cele mai bune tablete de pe piata. Dar, dupa o perioada de utilizare, este posibil ca ele sa intampine cateva probleme de functionare, poate ca nu mai incarca, nu mai pornesc, poate ca ai scapat-o pe o suprafata dura, iar impactul a fost atat de puternic inca nu a putut sa faca fata si s-a spart si in aceasta situatie vei avea nevoie de o inlocuire a sticlei la iPad-ul tau. Dar, o solutie pentru toate aceste probleme o reprezinta service-urile gsm.

La un service gsm nu se repara doar telefoane. Exista unele service-uri care se ocupa si cu reparatiile tabletelor. Daca ai un iPad, fie ca este mai vechi, fie ca este dintr-o generatie mai noua, daca de exemplu ai probleme cu acumulatorul, poti sa apelezi la un service gsm pentru a se inlocui acumulatorul la iPad. Dar, pe langa aceste probleme de inlocuire a acumulatorului, de schimbare a display-ului la iPad, la service se mai pot rezolva si alte defectiuni pe care le are orice tableta.

Vom prezenta cateva caracteristici la fiecare model. Primul iPad a aparut in 2010 si are optiuni de stocare de 16, 32 si 64 GB, cadrul frontal este negru si are suport pentru cartela SIM. Ipad 2 a aparut in 2011 si are optiuni de stocare de 16, 32, 64 GB, are cadrul negru sau alb, are camera frontala si de spate si slot pentru micro-SIM. iPad de a 3-a generatie a aparut in anul 2021, avand aceleasi optiuni de stocare ca si pana acum, rama este alba sau neagra, camera FaceTime si iSight. iPad de a 4-a generatie a aparut in 2012 si are o noua optiune de stocare, de 128 GB, are in plus camera FaceTime HD si iSight. iPad de a5-a generatie a aparut in 2017 cu optiuni de stocare de 32 si 128 GB, cu FaceTime HD pe fata si spate si are un senzor Touch ID in butonul de pornire si accepta nano-SIM. iPad de 6-a generatie a aparut in 2018, avand aceleasi specificatii ca modelul anterior. iPad de a7-a generatie a aparut in 2017, avand aceleasi specificatii ca modelul anterior, fiind valabil si pentru iPad de 8-a generatie din 2020.

Asadar, indiferent de ce model de iPad ai, pentru orice reparatie va stam la dispozitie!

Ce zic Clienții despre noi?

    Excelent iphone, ipad and apple watch service! Thx

  Bosnigeanu Lucian
  23 aprilie 2022

    Excellent service, very smooth. It took less than expected to replace a Apple Watch screen. Highly recommend their service

  cristina khalifa
  9 aprilie 2022

    Visited these lads to get a battery change for an iPhone 8 plus. The guys were really prompt and professional and changed my smartphone’s battery in 20 minutes. The cost... Detalii was 180 RON and card payments are accepted. Was really happy with their services. Warranty is offered as well. Highly recommend this place in Central Bucharest for smartphone repairs. Thanks!

  Horia Ilie
  2 aprilie 2022

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii