Inlocuire capac sticla spate iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max

Vino în Calea Victoriei nr. 91-93

Ai capac-ul de sticla spate spart la iPhone 11? Noi suntem soluția!

Timpul de reparatie este de aproximativ 2 ore

Garanție 90 zile

30 minute reparația

Prețuri avantajoase

Inlocuire capac sticla spate iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max

Atunci cand vine vorba despre cumpararea unui nou telefon, principalele specificatii la care ne uitam sunt megapixelii camerei, numarul obiectivelor, tipul procesorului, memoria RAM si spatiul de stocare, rezolutia si dimensiunea ecranului, dar de multe ori se evita un aspect, materialele din care este fabricat. Cele mai fragile telefoane sunt cele fabricate de Apple, dar cu toate acestea, se incearca in fiecare an sa se realizeze telefoane cu materiale din ce in ce mai rezistente. Fata de seria X care este cea mai fragila serie pe care Apple a lansat-o vreodata, a facut un progres semnificativ cand a lansat seria iPhone 11, astfel ca au materiale mai rezistente. Cu toate acestea, in testele de rezistenta care s-au efectuat dupa lansarea telefoanelor, nu s-au mai spart cu o asa mare usurinta, dar nu au rezistat in majoritatea aruncarii lor de la diferite inaltimi, dar consecintele nu au fost la fel de mari ca la seria X. De aceea, este foarte important ca dupa ce cumparam un telefon nou, imediat dupa aceea sa ii cumparam si o husa si o folie de protectie. Pentru ca aceasta serie vine in culori atractive, persoanele prefera sa nu poarte husa pentru a fi vizibila culoarea atractiva. Dar este o mare greseala. 

Pentru ca au spatele din sticla, husa ar proteja telefonul daca ar cadea cu spatele pe o suprafata dura. Dar daca nu are o husa si cade cu spatele pe o suprafata dura, fiind din sticla, el se va sparge. In acest caz, ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la Service Centre, un service care poate sa inlocuiasca capacul de sticla al telefonului utilizand tehnologia cu laser, fiind o metoda mai eficienta pentru telefoanele din sticla. 

 

Inlocuire sticla spate pentru urmatoarele modele:

 

 • iPhone 11
 • iPhone 11 Pro
 • iPhone 11 Pro Max

 

Pentru ca aceasta serie are preturi destul de mari, deci este un telefon scump si nou, inseamna ca si costul inlocuirii capacului din sticla al telefonului va fi mai mare decat la un iPhone mai vechi. Cu toate acestea, o reparatie este mult mai rentabila decat sa cumperi un alt telefon, mai ales ca daca ai un iPhone 11 nu vei dori un telefon mai vechi decat acesta.

 

Prin urmare, daca ai unul dintre telefoanele seriei iPhone 11 si ai avut ghinionul de a-l scapa fara sa porti husa de protectie, acum telefonul va avea nevoie de o inlocuirea a capacului de sticla si cea mai eficienta metoda este cea prin tehnologia cu laser.

Ce zic Clienții despre noi?

    Excelent iphone, ipad and apple watch service! Thx

  Bosnigeanu Lucian
  23 aprilie 2022

    Excellent service, very smooth. It took less than expected to replace a Apple Watch screen. Highly recommend their service

  cristina khalifa
  9 aprilie 2022

    Visited these lads to get a battery change for an iPhone 8 plus. The guys were really prompt and professional and changed my smartphone’s battery in 20 minutes. The cost... Detalii was 180 RON and card payments are accepted. Was really happy with their services. Warranty is offered as well. Highly recommend this place in Central Bucharest for smartphone repairs. Thanks!

  Horia Ilie
  2 aprilie 2022

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii