Email:
office@service-centre.ro
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Adresa:
Calea Victoriei 91-93
Telefon:
0766839430

Inlocuire capac iPhone in Bucuresti

Înlocuirea capacului din sticlă de pe spatele unui iPhone este o problemă comună cu care se confruntă mulți utilizatori de smartphone-uri.

Acest lucru poate fi cauzat de o serie de factori, cum ar fi scăparea telefonului pe podea sau pe suprafețe aspre, ceea ce duce la spargerea capacului de protecție din sticlă.

Înlocuirea acestui capac poate fi costisitoare și consumatoare de timp, iar mulți oameni sunt în căutarea unor modalități mai bune de a face acest lucru.

Modele de iPhone la care inlocuim capacul

Inlocuirea capacului la iPhone

 

Echipa noastră de experți în reparații de smartphone-uri poate ajuta la înlocuirea capacului din sticlă de pe spatele iPhone-ului. Suntem specializați în reparații și înlocuiri de componente, inclusiv sticla din spate a iPhone-ului. Vom asigura o înlocuire rapidă și eficientă a capacului din sticlă, astfel încât să puteți reveni la utilizarea iPhone-ului dvs. fără nicio problemă.

Avantajele înlocuirii capacului din sticlă de pe spatele iPhone-ului sunt multiple. În primul rând, un capac nou vă va proteja telefonul de zgârieturi, fisuri și alte deteriorări care pot fi cauzate de expunerea la mediul exterior. De asemenea, va îmbunătăți aspectul estetic al telefonului dvs. și îl va face să arate ca nou.

Suntem conștienți că există o mulțime de informații disponibile pe internet cu privire la înlocuirea capacului din sticlă de pe spatele iPhone-ului, dar avem experiența și cunoștințele necesare pentru a face acest lucru în mod eficient și în condiții de siguranță. Utilizăm numai piese de calitate superioară și instrumente specializate pentru a ne asigura că înlocuirea este făcută corect și că nu există nicio deteriorare suplimentară a telefonului dvs.

În plus, oferim și garanție pentru înlocuirea capacului din sticlă de pe spatele iPhone-ului. Aceasta înseamnă că, în cazul în care apar probleme cu noul capac într-un interval de timp specificat, vă vom înlocui capacul în mod gratuit sau vă vom oferi o rambursare completă a costurilor.

În concluzie, dacă aveți nevoie de înlocuirea capacului din sticlă de pe spatele iPhone-ului, echipa noastră de experți poate oferi servicii rapide și eficiente pentru a vă ajuta să vă protejați telefonul și să-l faceți să arate ca nou. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de reparații și pentru a programa o înlocuire a capacului din sticlă de pe spatele iPhone-ului.

Cere ofertă de preț

Completand acest formular sunteti de acord cu GDPR: Datele personale pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru a vă trimite oferta solicitată de preț. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și să nu distribuim sau să folosim aceste date în scopuri altele decât cele legate de cererea dvs.
BLOG

ARTICOLE RECENTE

Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?
Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?

În lumea accelerată a tehnologiei mobile, flagship-urile precum Samsung Galaxy ...

Vezi articol
Reparatii pe Placa de Baza
Reparatii pe Placa de Baza

Explorând secretele reparațiilor Plăcii de Bază: Navigând în inima device-ului ...

Vezi articol
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este ...

Vezi articol
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple

Apple Watch este cel mai popular și performant ceas inteligent ...

Vezi articol

Contacteaza-ne

Sună la 0766839430

office@service-centre.ro

Calea Victoriei 91-93

Despre noi

Echipa noastra

Termeni si conditii

GDPR

Servicii

Inlocuire sticla

Inlocuire Display

Inlocuire acumulator

copyright 2024 @ Service Centre