Inlocuire capac sticla spate iPhone X, Xs, Xs Max, XR

Ai capac-ul de sticla spate spart la iPhone X, Xs, XR? Noi suntem soluția! 

Timpul de reparatie este de aproximativ 2 oreService Centre

Service iPhone, iPad & Watch

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00

Alte modele la care inlocuim capacul

Inlocuire capac sticla spate iPhone X, Xs, Xs Max, XR

 

Pentru ca ne dorim telefoane din ce in ce mai noi, din ce in ce mai mari, din ce in ce mai performante, sa aiba caracteristici cat mai bune, nu prea luam in considerare materialele din care sunt realizate telefoanele pe care ni le dorim. Ceea ce este drept si este posibil ca multe persoane sa aiba la cunostinta aceasta informatie este aceea ca telefoanele de la Apple sunt ceva mai putin rezistente in cazul socurilor decat alte modele de telefoane. De fiecare data cand se lanseaza un nou telefon, se realizeaza un test de rezistenta, astfel ca telefonul este aruncat de la diferite inaltimi pentru a afla cat de rezistent este. Cand a fost lansat iPhone X, aceasta a fost anuntat ca fiind cel mai fragil telefon lansat de Apple. Cand telefoanele au o fragilitate mare, este necesara folosirea unei folii si a unei huse de protectie, pentru ca pana si impacturile slabe pot fi prea puternice pentru telefon. Dar ce se intampla daca nu ai purtat husa de protectie, iar spatele iPhone-ului tau s-a spart? Se poate intampla ca spatele telefonului tau sa se sparga. In acest caz, Service Centre te poate ajuta,

Daca ai un iPhone care are capacul din sticla spart, s-ar putea sa te coste ceva, dar nu este necesar sa te gandesti sa iti cumperi un alt telefon, pentru ca o reparatie ar fi mai ieftina. Deci, cea mai buna solutie este sa apelezi la Service Centre. Inlocuirea capacului de sticla se face prin tehnologia laser, fiind o operatie mai eficienta pentru telefoanele care au spatele din sticla. Unele dintre telefoanele care au nevoie de aceasta operatie sunt:

  • iPhone X
  • iPhone Xs
  • iPhone Xs Max
  • iphone XR

Asta inseamna ca daca ai unul dintre telefoanele de mai sus si s-a spart spatele telefonului, va trebui sa apelezi la noi, Service Centre. Noi o sa inlocuim capacul prin tehnologia laser, fiind una mai eficienta. 

Cand vine vorba despre pret, inlocuirea capacului de sticla la iPhone este mai scump la modelele mai noi, deci cu cat telefonul e mai nou cu atat pretul e mai mare. Dar, in orice caz va fi mai rentabila reparatia decat cumpararea unui nou telefon.

Articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


Copyright 2023 by Service Centre