Email:
office@service-centre.ro
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Adresa:
Calea Victoriei 91-93
Telefon:
0766839430

Inlocuire capac sticla spate iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 12 Mini in Bucuresti

Ai capac-ul de sticla spate spart la iPhone 12?

Timpul de reparatie este de aproximativ 2 ore

Alte modele la care inlocuim capacul

Inlocuire capac sticla spate iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 12 Mini

 

Un aspect foarte important care ar trebui urmarit de persoanele care sunt in cautarea unui nou telefon, dar pe care majoritatea il ignora, este acela referitor la materialele din care telefonul este fabricat. Daca telefonul este fabricat din materiale mai slabe, mai fragile si mai sensibile, rezistenta in cazul unei cazaturi va fi mai scazuta. Compania Apple avea pana sa se lanseze noua serie iPhone 12, unele dintre cele mai fragile telefoane, dar de cand s-a lansat aceasta serie, lucrurile s-au schimbat. Aceste telefoane au ecranul protejat de un material realizat din ceramic, fiind de 4 ori mai rezistent decat cele de pana acum. Doar ca acest lucru nu este valabil si la spatele telefonului. Pentru ca telefoane au culori foarte interesante, tentatia de a nu purta o husa pentru ca spatele atragator sa fie la vedere, este una foarte mare. Dar este o mare greseala, iar mai jos vom explica de ce.

 

Daca telefonul tau nu are o husa si il vei scapa cu spatele in jos pe o suprafata dura, sansele ca el sa reziste sunt destul de slabe, mai ales pentru ca este din sticla, nu din plastic. Astfel ca, in cel mai bun  caz telefonul se va alege cu cateva zgarieturi, dar se si poate sparge. Daca te afli in ultima situatie, ceea ce trebuie sa faci este sa vii la Service Centre pentru a inlocui capacul de spate de sticla prin tehnologia cu laser, fiind o metoda mai eficienta pentru telefoanele care au spatele din sticla. 

 

Modelele la care schimbam sticla spate sunt:

 

  • iPhone 12
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 12 Mini

 

Chiar daca telefoanele din seria iPhone 12 sunt cele mai noi de la Apple si au specificatii mult mai bune si sunt fabricate din materiale mult mai rezistente si mai puternice, asta nu inseamna ca ele nu se pot sparge niciodata, mai ales daca nu vei purta o husa. Poate ca ecranul va fi mai dificil de spart, fiind protejat de acel material rezistent, dar spatele va fi mai usor de spart. Pentru ca telefoanele sunt foarte noi, costul reparatiei va fi foarte mare, dar este o solutie mult mai rentabila decat cumpararea unui telefon nou.

Acestea fiind spuse, daca ai unul dintre cele 4 telefoane ale seriei iPhone 12, trebuie sa ai in vedere faptul ca spatele nu este atat de rezistent ca si ecranul, de aceea daca il vei scapa pe o suprafata dura, el se poate sparge si in acest caz va fi necesara o inlocuire a capacului de sticla de spate prin tehnologia cu laser.

Cere ofertă de preț

Completand acest formular sunteti de acord cu GDPR: Datele personale pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru a vă trimite oferta solicitată de preț. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și să nu distribuim sau să folosim aceste date în scopuri altele decât cele legate de cererea dvs.
BLOG

ARTICOLE RECENTE

Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?
Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?

În lumea accelerată a tehnologiei mobile, flagship-urile precum Samsung Galaxy ...

Vezi articol
Reparatii pe Placa de Baza
Reparatii pe Placa de Baza

Explorând secretele reparațiilor Plăcii de Bază: Navigând în inima device-ului ...

Vezi articol
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este ...

Vezi articol
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple

Apple Watch este cel mai popular și performant ceas inteligent ...

Vezi articol

Contacteaza-ne

Sună la 0766839430

office@service-centre.ro

Calea Victoriei 91-93

Despre noi

Echipa noastra

Termeni si conditii

GDPR

Servicii

Inlocuire sticla

Inlocuire Display

Inlocuire acumulator

copyright 2024 @ Service Centre