Inlocuire capac sticla spate iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 12 Mini

Vino în Calea Victoriei nr. 91-93

Ai capac-ul de sticla spate spart la iPhone 12? Noi suntem soluția!

 

Timpul de reparatie este de aproximativ 2 ore

Garanție 90 zile

30 minute reparația

Prețuri avantajoase

Inlocuire capac sticla spate iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 12 Mini

Un aspect foarte important care ar trebui urmarit de persoanele care sunt in cautarea unui nou telefon, dar pe care majoritatea il ignora, este acela referitor la materialele din care telefonul este fabricat. Daca telefonul este fabricat din materiale mai slabe, mai fragile si mai sensibile, rezistenta in cazul unei cazaturi va fi mai scazuta. Compania Apple avea pana sa se lanseze noua serie iPhone 12, unele dintre cele mai fragile telefoane, dar de cand s-a lansat aceasta serie, lucrurile s-au schimbat. Aceste telefoane au ecranul protejat de un material realizat din ceramic, fiind de 4 ori mai rezistent decat cele de pana acum. Doar ca acest lucru nu este valabil si la spatele telefonului. Pentru ca telefoane au culori foarte interesante, tentatia de a nu purta o husa pentru ca spatele atragator sa fie la vedere, este una foarte mare. Dar este o mare greseala, iar mai jos vom explica de ce.

 

Daca telefonul tau nu are o husa si il vei scapa cu spatele in jos pe o suprafata dura, sansele ca el sa reziste sunt destul de slabe, mai ales pentru ca este din sticla, nu din plastic. Astfel ca, in cel mai bun  caz telefonul se va alege cu cateva zgarieturi, dar se si poate sparge. Daca te afli in ultima situatie, ceea ce trebuie sa faci este sa vii la Service Centre pentru a inlocui capacul de spate de sticla prin tehnologia cu laser, fiind o metoda mai eficienta pentru telefoanele care au spatele din sticla. 

 

Modelele la care schimbam sticla spate sunt:

 

 • iPhone 12
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max
 • iPhone 12 Mini

 

Chiar daca telefoanele din seria iPhone 12 sunt cele mai noi de la Apple si au specificatii mult mai bune si sunt fabricate din materiale mult mai rezistente si mai puternice, asta nu inseamna ca ele nu se pot sparge niciodata, mai ales daca nu vei purta o husa. Poate ca ecranul va fi mai dificil de spart, fiind protejat de acel material rezistent, dar spatele va fi mai usor de spart. Pentru ca telefoanele sunt foarte noi, costul reparatiei va fi foarte mare, dar este o solutie mult mai rentabila decat cumpararea unui telefon nou.

Acestea fiind spuse, daca ai unul dintre cele 4 telefoane ale seriei iPhone 12, trebuie sa ai in vedere faptul ca spatele nu este atat de rezistent ca si ecranul, de aceea daca il vei scapa pe o suprafata dura, el se poate sparge si in acest caz va fi necesara o inlocuire a capacului de sticla de spate prin tehnologia cu laser.

Ce zic Clienții despre noi?

    Excelent iphone, ipad and apple watch service! Thx

  Bosnigeanu Lucian
  23 aprilie 2022

    Excellent service, very smooth. It took less than expected to replace a Apple Watch screen. Highly recommend their service

  cristina khalifa
  9 aprilie 2022

    Visited these lads to get a battery change for an iPhone 8 plus. The guys were really prompt and professional and changed my smartphone’s battery in 20 minutes. The cost... Detalii was 180 RON and card payments are accepted. Was really happy with their services. Warranty is offered as well. Highly recommend this place in Central Bucharest for smartphone repairs. Thanks!

  Horia Ilie
  2 aprilie 2022

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii