Email:
office@service-centre.ro
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Adresa:
Calea Victoriei 91-93
Telefon:
0766839430

Inlocuire capac sticla spate iPhone 8, 8 Plus, iPhone Se 2 in Bucuresti

Ai capac-ul de sticla spate spart la iPhone 8 / Se 2? Noi suntem soluția!

Preț înlocuire Sticlă de la: 400 RON

Alte modele la care inlocuim capacul

Inlocuire capac sticla spate iPhone 8, 8 Plus, iPhone Se 2

 

Un telefon este un obiect foarte util pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, grija noastra pentru el este mai mare, tindem sa ii acordam o atentie mai mare, iar acest fapt se sustine prin urmatorul pas pe care majoritatea persoanelor il fac dupa ce isi cumpara telefonul, adica isi cumpara 2 accesorii foarte importante pentru protectia telefonului, fiind vorba despre husa si folia de protectie. Este o investitie mai ieftina si destul de sigura. Dar, cu toate acestea ele nu garanteaza 100% ca telefonul nu se va sparge, mai ales daca l-ai scapat pe o suprafata foarte dura. Se mai poate intampla sa porti husa pana la un moment dat, iar cand nu vei purta husa, se poate intampla sa scapi telefonul si in acel moment sa ai marele ghinion sa se sparga spatele telefonului. Cu totii stim ca telefoanele de la Apple sunt ceva mai fragile decat alte modele, cu exceptia ultimei serii, Iphone 12. Daca ti s-a spart spatele iPhone-ului, ceea ce trebuie sa faci este sa mergi la un service gsm unde sa se rezolva problema. 

Doar ca, nu orice service gsm poate sa inlocuiasca capacul iPhone-ului tau, cel mai bine ar fi sa cauti un service gsm care poate sa schimbe capacul de la iPhone prin tehnologia cu laser. 

Tehnologia cu laser pentru schimbarea capacului se poate aplica la urmatoarele modele de iPhone:

  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone SE 2

De obicei acest tip de reparatie se aplica modelelor mai noi de iPhone, pentru ca modelele mai vechi au spatele din plastic, nu din sticla. Daca locuiesti in Bucuresti, poate ca iti va fi mai usor sa gasesti un asemenea service gsm, dar daca locuiesti intr-un oras mai mic poate ca iti va fi mai dificil, dar nu imposibil.

Cat despre pret, acesta poate varia in functie de modelul de iPhone, cu cat telefonul este mai nou, cu atat pretul este mai mare. Mai poate varia si in functie de complexitatea procesului de inlocuire a capacului din sticla. Dar, daca te gandesti ca decat sa repari telefonul mai bine iti vei cumpara altul, ar fi bine daca te-ai gandi de 2 ori, pentru ca reparatia este mult mai rentabila decat cumpararea unui nou telefon, mai ales ca cel mai probabil vei dori un telefon mai nou decat cel actual.

Acestea fiind spuse, daca ai un Iphone 8, 8 Plus sau SE 2 si l-ai scapat pe o suprafata dura fix in momentul in care nu purtai husa, sansele sunt mari ca spatele sa fie spart, iar in acest caz solutia cea mai buna si rentabila ar fi sa vii la Service Centre unde o sa iti inlocuim capacul de sticla de spate prin tehnologia laser.

Cere ofertă de preț

Completand acest formular sunteti de acord cu GDPR: Datele personale pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru a vă trimite oferta solicitată de preț. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și să nu distribuim sau să folosim aceste date în scopuri altele decât cele legate de cererea dvs.
BLOG

ARTICOLE RECENTE

Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?
Reparatia rapida a display-ului: importanta pentru flagship-urile Apple, Samsung si Huawei ?

În lumea accelerată a tehnologiei mobile, flagship-urile precum Samsung Galaxy ...

Vezi articol
Reparatii pe Placa de Baza
Reparatii pe Placa de Baza

Explorând secretele reparațiilor Plăcii de Bază: Navigând în inima device-ului ...

Vezi articol
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch
Servicii de reparatii pentru iPhone si Apple Watch

Dacă ești un utilizator de iPhone sau Apple Watch, este ...

Vezi articol
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple
Despre Apple Watch 8 - Cel mai performant ceas inteligent de la Apple

Apple Watch este cel mai popular și performant ceas inteligent ...

Vezi articol

Contacteaza-ne

Sună la 0766839430

office@service-centre.ro

Calea Victoriei 91-93

Despre noi

Echipa noastra

Termeni si conditii

GDPR

Servicii

Inlocuire sticla

Inlocuire Display

Inlocuire acumulator

copyright 2024 @ Service Centre