Reparatii iPhone X

Folosești iPhone X? Foarte bine! Știm că probabil acesta reprezintă, pentru tine, mai mult decât un telefon. Nu este doar un produs de top, ci este un instrument esențial în viața ta de zi cu zi. Te conectează cu prietenii și cu familia, afli cele mai noi știri din domeniile care te interesează, îți spune poveștile pe care vrei să le auzi seara înainte de culcare și face pentru tine multe altele.

Pentru că este un dispozitiv atât de important, merită să nu te lase la greu și când ai mai mare nevoie de el. De aceea, în caz că acest lucru se întâmplă, nu trebuie să îți faci griji: avem soluția potrivită pentru tine.

Efectuăm reparații iPhone X la service-ul nostru specializat din București, în cel mai scurt timp posibil. Defecțiunile nu reprezintă o provocare pentru noi, iar piesele care au nevoie de schimbare le furnizăm direct din stocul nostru. Astfel, nu mai ești nevoit să aștepți prea mult până să primești telefonul înapoi, complet funcțional. Sinceri să fim, majoritatea reparațiilor durează sub 30 de minute.

Folosim piese originale sau compatibile ale altor producători. Încă înainte de intrarea telefonului tău iPhone X în service, îți spunem costul total al reparației și durata acesteia. Mereu te ținem la curent cu modul în care efectuăm reparațiile și ne asigurăm că nu ai parte de surprize neplăcute precum costuri suplimentare.

Reparații iPhone X pe care le efectuăm:

Înlocuire componente: display, touchscreen, geam, sticlă, carcasă, microfon, căști, difuzor, cameră foto, acumulator etc. În caz de geam spart sau ansamblu carcasă+display+touchscreen defecte, înlocuim toate componentele afectate cu unele noi.
Instalări software, upgrade-uri și rescriere sistem de operare, configurare iOS, recuperări date, back-up.
Înlocuire chipuri.
Reparații butoane laterale de volum, mod silențios sau de blocare.
Remediere probleme semnal - WiFi, date mobile, Bluetooth.
Remedierea altor probleme precum: defecțiuni la placa de bază, telefon intrat la apă, telefon blocat, mufe de conectare sau alimentare defecte, daune fizice de orice natură.

Știm că acestea sunt doar o parte din cele mai întâlnite probleme care pot apărea la un smartphone. Lista poate continua, însă un lucru e sigur: la service-ul nostru specializat Apple, nu există problemă fără rezolvare.

Suntem de partea ta. De aceea, lucrările noastre de reparații iPhone X au cel putin 90 de zile de garantie. Datele tale private rămân întotdeauna confidențiale, iar noi avem posibilitatea să le recuperăm, în caz de daune la memoria telefonului.

Dorești să crești performanța telefonului tău marca Apple? Sau ai nevoie de reparații iPhone X rapide, la prețuri avantajoase? Te poți baza pe noi.

Contactează-ne pentru mai multe detalii și vizitează-ne să te convingi singur!

TOP